Titular notícies

Guanyadors de Fem Matemàtiques a Sabadell

Dijous 18 Abril 2013

La Fundació, en col·laboració amb ABEAM, va dur a terme el passat 15 d'abril la jornada Fem Matemàtiques a Sabadell a l'espai Vapor Buxeda. Els guanyadors van ser Nil Ballesta, Joaquim Belmonte, Helena Dalmases i Tòt Senar, de l'IES Pau Vila. 
 



 




La Fundació Bosch i Cardellach, amb la voluntat de promoure entre l’alumnat de secundària el gust i l’interès per les matemàtiques ha decidit convocar un premi adreçat als nois i noies de segon curs d’ensenyament secundari obligatori.

Amb l’objectiu que els alumnes reconeguin que les matemàtiques estan per tot arreu i en moltes de les activitats humanes es va decidir organitzar una jornada matemàtica en algun espai emblemàtic de la ciutat. D’aquesta manera volem oferir a l’alumnat participant una oportunitat per gaudir fent matemàtiques junts i alhora contribuir a que coneguin una mica més la ciutat i la seva història.

Fem Matemàtiques a Sabadell s’organitza en col·laboració amb l’ABEAM (Assocació de Barcelona per l’Estudi i l’Aprenentatge de les Matemàtiques) membre de FEMCAT (Federació d'Entitats per a l'Ensenyament de les Matemàtiques de Catalunya). L’ABEAM és responsable de FEM MATEMÀTIQUES, activitat que té la finalitat de contribuir a desenvolupar la competència matemàtica i que s’organitza en forma de concurs adreçat a nois i noies de sisè curs de primària i de primer i segon d’ESO de Catalunya, a l’àmbit de Catalunya.

Fem Matemàtiques a Sabadell 2013 es farà el proper dia 15 d’abril , al vapor Buxeda Vell de la ciutat amb la participació d’alumnes del :
Centre d’Estudis Ramar - IES Joan Oliver - IES Pau Vila - IES Vallès

 

Últimes Notícies