Fundació Bosch i Cardellach :: Notícies

Titular notícies

Divendres 10 Maig 2019
Els guanyadors de la 7a edició del concurs Fem + matemàtiques a Sabadell van ser la Queralt Canals Torreguitart, el Pablo Fernández Martínez, la Laia Marlés Torres i la Carlota Pérez Vales-Villamarín, alumnes de l'Escola Pia de Sabadell.  
 

Divendres 29 Març 2019
Ja es poden veure els vídeos que acompanyaran les primeres quatre fitxes de l'Inventari del patrimoni cultural immaterial del Vallès. 


Dijous 21 Març 2019
Ja es pot veure el vídeo que acompanyarà la fitxa sobre els Pastorets de Sant Vicenç de la Creu Alta i de la Joventut de la Faràndula, inclosa a l'Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial del Vallès. 
 

Divendres 4 Maig 2018
Aquest passat dimecres 2 de maig es va presentar públicament el projecte d'Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial del Vallès, prèvia constitució del seu òrgan director, presidit per Maria Àngels Blasco, Directora General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural i Presidenta de l'IRMU.

Divendres 24 Novembre 2017


La Fundació Bosch i Cardellach i leditorial Efadós han treballat en la producció d’un llibre que recull una part de la història local. Ho fa a partir del llegat fotogràfic de la ciutat que hem estat recuperant i dels textos d’historiadors i experts que el complementen.  L’obra resultant s'ha editat en 50 fascicles col·leccionables que han apareixent setmanalment.

 

Feed RSS de notícies

Comparteix