Fundació Bosch i Cardellach :: Notícies

Titular notícies
Dijous 20 Juny 2019
Les guanyadores del primer premi de la 18ena edició del Premi Montserrat Miró i Marimon als treballs de recerca de batxillerat han estat Berta Guillamon i Blanca Vila pel treball: La contaminació dels aqüífers: i si els bacteris fossin la solució?, de l'INS Sant Quirze del Vallès. 

(Veure els resums dels treballs)
 

Dimarts 18 Juny 2019
La Fundació Bosch i Cardellach ha col·laborat en la publicació d'una biografia sobre Miquel Crusafont i Pairó, pare de la paleontologia catalana, escrita per Miquel Crusafont i Sabater. 

Dimecres 12 Juny 2019
La Fundació està treballant en un projecte per inventariar el patrimoni cultural immaterial del Vallès.En vols saber més? (+ info)

Divendres 24 Maig 2019
Nova edició dels Cafès científics a Sabadell. Com sempre, les sessions dels Cafès Científics se celebren un dimarts al mes, a les 7 de la tarda, a la Unió Excursionista de Sabadell (c/ De la Salut 14-16 Sabadell). Les xerrades són gratuïtes i l’aforament és limitat.

Divendres 10 Maig 2019
Els guanyadors de la 7a edició del concurs Fem + matemàtiques a Sabadell van ser la Queralt Canals Torreguitart, el Pablo Fernández Martínez, la Laia Marlés Torres i la Carlota Pérez Vales-Villamarín, alumnes de l'Escola Pia de Sabadell.  
 

Feed RSS de notícies

Comparteix