Fundació Bosch i Cardellach :: Notícies

Titular notícies
Dimecres 17 Juny 2020
La guanyadora del primer premi de la 19ena edició del Premi Montserrat Miró i Marimon als treballs de recerca de batxillerat ha estat Paula Torrico pel treball: L'art d'escriure un llibre, Superbia, de l'INS Sabadell. 

(Veure els resums dels treballs)
 

Dimarts 16 Juny 2020
El projecte de l'Inventari del patrimoni immaterial del Vallès, encapçalat per la Fundació Bosch i Cardellach (+ info), ha inventariat un nou element. Gràcies a la col·laboració amb Òmnium Cultural de Sabadell, l'IInventari inclourà les corrandes, cobles i altres cançons per ser dites o cantades. Aquí us presentem el vídeo que acompanyarà a la corresponent fitxa de l'Inventari, un cop aquesta hagi passat el procés actual de validació. 
 

 

Dimarts 2 Juny 2020
Amb l'objectiu d'adaptar-se a la situació actual, la Fundació Bosch i Cardellach posa en marxa les següents mesures d'higiene i seguretat:
 
  • Atenció al públic amb cita prèvia. Serà requerida la cita anticipada per tal de programar les visites i evitar que coincideixin en l’espai diverses persones.
Podeu concertar-la trucant per telèfon (937258564) dins l'horari d'atenció al públic o bé enviant un correu electrònic a secretaria@fbc.cat i us respondrem el més aviat possible.
 
NOU HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC:
  •  Dilluns i dimarts de 16 a 20h.
  • Dimecres, dijous i divendres de 10 a 14h. 
  • Ús obligatori de la mascareta.
  • Respectar la distància de seguretat (2 metres) en tot moment.
  • La consulta de documents de l’arxiu serà possible sempre que es demanin amb l’antelació suficient. En el moment de la sol·licitud, s’informarà a l’usuari de les normes d’higiene i seguretat establertes. La consulta tindrà lloc en un horari acordat prèviament. Es facilitaran guants a l’usuari. Després de cada consulta, l’espai serà desinfectat i els documents posats en quarantena (15 dies).

Dilluns 18 Maig 2020
El Centre d'Estudis del Gaià ha obert recentment una pàgina de Youtube amb el títol Una finestra oberta a les Terres del Gaià. En ella, hi podreu trobar petites conferències sobre temes lligats al territori del Gaià. Entre aquestes, recentment han incorporat la conferència Anton Bosch i Cardellach, metge a Bràfim. Podeu veure el vídeo aquí:

 

Dimecres 13 Maig 2020
Aquest passat dilluns s'hauria celebrat l’Aplec de la Mare de Déu de la Salut. Per això, compartim el vídeo sobre l'Aplec de l'any 2018 i l'article L’Aplec de la Salut: festa, cultura popular i patrimoni cultural immaterial (1697-2017), escrit per Josep Alavedra i que podeu llegir íntegrament fent clic aquí.  


 

Feed RSS de notícies

Comparteix