Fundació Bosch i Cardellach :: Notícies

Titular notícies
Divendres 24 Novembre 2017


La Fundació Bosch i Cardellach i leditorial Efadós , encara treballen en la producció d’un llibre que recull una part de la història local. Ho fa a partir del llegat fotogràfic de la ciutat que hem estat recuperant i dels textos d’historiadors i experts que el complementen.  L’obra resultant s'edita en 50 fascicles col·leccionables que apareixen setmanalment.

 

Divendres 24 Novembre 2017
La Fundació està treballant en un projecte sobre patrimoni al Vallès, sobre aquell patrimoni que no és un objecte ni un monument, sinó aquells coneixements i manifestacions  que formen part de la nostra identitat i que es va transmetent de generació en generació. (+ info)

Divendres 10 Novembre 2017
La Fundació arriba als 75 anys.

Dijous 2 Novembre 2017
Ja a la venda la publicació Sabadell, 1936: economia, societat i política, el primer llibre d’una sèrie de cinc, en els que s’analitzarà el decurs de la Guerra Civil espanyola a Sabadell i el paper que van tenir els sabadellencs en aquest conflicte. El conjunt d’aquesta obra és resultat de la culminació del pacient treball de cerca de l’historiador i membre de la Fundació Esteve Deu Baigual.

Dijous 21 Setembre 2017

La Junta Directiva de la Fundació Bosch i Cardellach, davant dels fets ocorreguts en les últimes hores a Barcelona, a Sabadell i d’altres poblacions catalanes, manifesta:
 

Feed RSS de notícies

Comparteix