Fundació Bosch i Cardellach :: Notícies

Titular notícies
Dimarts 10 Abril 2018
La Fundació Bosch i Cardellach ha rebut el Premi Recercat 2018, que es concedeix dins de la Jornades Recercat que organitza l'Institut Ramon Muntaner. Els guardons volen reconèixer la tasca feta arreu dels territoris de parla catalana per part dels centres d’estudi o per persones que hi estiguin vinculades.
La Fundació rep el premi durant aquest curs, que és de celebració dels 75 anys de la seva història, i que ens dóna ànims per continuar uns quants anys més. Agraïm a l'IRMU, a la Coordinadira i als centres d'estudi que han recolzat la nostra candidatura i trajectòria i que han fet possible que ens concedeixin el premi.


Recercat. Jornada de Cultura i Recerca Local dels Territoris de Parla Catalana s'ha celebrat a la ciutat de Manresa, Capital de la Cultura Catalana 2018, i està organitzada per l’Institut Ramon Muntaner (IRMU), el Centre d’Estudis del Bages, l’Ajuntament de Manresa, la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
(+ informació)

Dijous 5 Abril 2018

Comunicat
 

Dilluns 12 Febrer 2018
La Nit de la Ciència a Sabadell 2018 destinarà els seus beneficis a un projecte de recerca de malalties minoritàries del Parc Taulí.

Dijous 1 Febrer 2018
Aquest mes de febrer comença la sisena edició dels Cafès científics Sabadell. 

Divendres 15 Desembre 2017
El passat mes de novembre el director de la Fundació, el Sr. Ramon Ten, va ser entrevistat pel Diari Sabadell.  A continuació us enllacem el text publicat. 
Aprofitem també per enllaçar-vos l
'entrevista realitzada per Ràdio Sabadell el mes de setembre. 

 

Feed RSS de notícies

Comparteix