Fundació Bosch i Cardellach :: Notícies

Titular notícies
Dilluns 9 Juliol 2018
Presentat públicament el cicle d'activitats "Sabadell i la Gran Guerra" aquest passat dijous 5 de juliol saló del Teatre Principal, en un acte que va cloure amb la presentació del llibre Sub lege pugnamus. De la Gran Guerra a les grans dades, de Pompeu Casanovas. 

Dilluns 25 Juny 2018
El guanyador del primer premi de la 17ena edició del Premi Montserrat Miró i Marimon als treballs de recerca de batxillerat ha estat Oriol Visa pel treball: Sensors intel·ligents basats en polímers. Disseny d’una cadira intel·ligent, de l'Escola Pia de Sabadell. 
 

Dimecres 13 Juny 2018
Inaugurada l'exposició dedicada als 75 anys de la Fundació Bosch i Cardellach. Es podrà visitar fins el 19 de juny.

Dimarts 12 Juny 2018
Durant els propers 29 i 30 de juny, la Fundació Bosch i Cardellach participarà a la cinquena edició de la Jornada Cultura i recerca en el territori, organitzada per l'Institut Ramon Muntaner a Móra la Nova. 

Divendres 4 Maig 2018
Aquest passat dimecres 2 de maig es va presentar públicament el projecte d'Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial del Vallès, prèvia constitució del seu òrgan director, presidit per Maria Àngels Blasco, Directora General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural i Presidenta de l'IRMU.

Feed RSS de notícies

Comparteix