Fundació Bosch i Cardellach :: Notícies

Titular notícies
Dimarts 27 Novembre 2018
El proper dilluns 3 de desembre, a les 7 de la tarda, la Fundació ARS ha organitzat un acte públic de celebració del 40è aniversari de la Revista Quadern (1978-2018). L'acte tindrà lloc a l'Acadèmia de Belles Arts de Sabadell.

Veure cartell

Dijous 8 Novembre 2018
El passat dimecres 7 de novembre va tenir lloc l'acte oficial d'inauguració del curs 2018-2019 de la Fundació Bosch i Cardellach. El Director, Sr. Ramon Ten, informà del canvi de seu de la Fundació així com dels propers actes i activitats més destacades. Aprofità per donar de nou la benvinguda als nous membres que s'incorporen aquest curs. L'acte, comptà amb la ponència La luz de ALBA al servicio de la sociedad, a càrrec de la Dra. Caterina Biscari, Directora del Sincrotró ALBA.
Al finalitzar l'acte, els assistents van poder gaudir d'un brindis. 
Dilluns 29 Octubre 2018
El passat dimecres 17 d'octubre va tenir lloc la conferència inaugural del Curs d'Història del Vallès: De l'Edat Mitjana a la Moderna, al Palau Abacial del monestir de Sant Cugat.

Dijous 25 Octubre 2018
Us oferim el vídeo de resum de la IV Trobada d'Entitats d'Estudi del Vallès del passat dissabte 20 d'octubre que se celebrà a Castellar del Vallès. 

Dimecres 24 Octubre 2018
Ja a la venda la publicació La Guerra Civil a Sabadell 1936-1939, el segonllibre d’una sèrie de cinc, en els que s'analitza el decurs de la Guerra Civil espanyola a Sabadell i el paper que van tenir els sabadellencs en aquest conflicte. El conjunt d’aquesta obra és resultat de la culminació del pacient treball de cerca de l’historiador i membre de la Fundació Esteve Deu Baigual.


 

Feed RSS de notícies

Comparteix