Fundació Bosch i Cardellach :: Notícies

Titular notícies
Dimecres 13 Juny 2018
Inaugurada l'exposició dedicada als 75 anys de la Fundació Bosch i Cardellach. Es podrà visitar fins el 19 de juny.

Dimarts 12 Juny 2018
Durant els propers 29 i 30 de juny, la Fundació Bosch i Cardellach participarà a la cinquena edició de la Jornada Cultura i recerca en el territori, organitzada per l'Institut Ramon Muntaner a Móra la Nova. 

Divendres 4 Maig 2018
Aquest passat dimecres 2 de maig es va presentar públicament el projecte d'Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial del Vallès, prèvia constitució del seu òrgan director, presidit per Maria Àngels Blasco, Directora General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural i Presidenta de l'IRMU.

Dimecres 25 Abril 2018
Ja a la venda la nova publicació El Vallès: festa, cultura popular i patrimoni cultural immaterial. Recull de ponències del IV Curs d'Història del Vallès. (+ info)  
El podeu trobar a la Fundació a un preu de venda de 15€.

Dimarts 10 Abril 2018
La Fundació Bosch i Cardellach ha rebut el Premi Recercat 2018, que es concedeix dins de la Jornades Recercat que organitza l'Institut Ramon Muntaner. Els guardons volen reconèixer la tasca feta arreu dels territoris de parla catalana per part dels centres d’estudi o per persones que hi estiguin vinculades.
La Fundació rep el premi durant aquest curs, que és de celebració dels 75 anys de la seva història, i que ens dóna ànims per continuar uns quants anys més. Agraïm a l'IRMU, a la Coordinadira i als centres d'estudi que han recolzat la nostra candidatura i trajectòria i que han fet possible que ens concedeixin el premi.


Recercat. Jornada de Cultura i Recerca Local dels Territoris de Parla Catalana s'ha celebrat a la ciutat de Manresa, Capital de la Cultura Catalana 2018, i està organitzada per l’Institut Ramon Muntaner (IRMU), el Centre d’Estudis del Bages, l’Ajuntament de Manresa, la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
(+ informació)

Feed RSS de notícies

Comparteix