Titols i resum a tot arreu
El proper dijous 6 de juliol tindrà lloc la 1a sessió de la sisena edició del cicle La ciència vista en pantalla. "Quan no estàvem sols".  Projecció de la pel·lícula A la recerca del foc, i tertúlia posterior a la terrassa. Introducció, debat i tertúlia a càrrec de Salvador Moyà, paleontòleg de l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont. Organitza la Secció de Ciència i Tecnologia.
 
Data: 06/07/2017
Hora: 19 : 00
Localització: Fundació Bosch i Cardellach
Cost: Gratuït
Detalls: Llegir més...
El proper dijous 13 de juliol tindrà lloc la 2a sessió de la sisena edició del cicle La ciència vista en pantalla. "Criptografia".  Projecció de la pel·lícula The imitation game (Descifrando enigma) , i tertúlia posterior a la terrassa. Introducció, debat i tertúlia a càrrec de de Juan Jesús Donaire, professor del Departament de Matemàtiques de la UAB. Organitza la Secció de Ciència i Tecnologia.
Data: 13/07/2017
Hora: 19 : 00
Localització: Fundació Bosch i Cardellach
Cost: Gratuït
Detalls: Llegir més...
Ja s'ha inaugurat El vers dibuixat. Exposició de les il·lustracions dels Quaderns de Versàlia, 2010-2016. És una mostra preparada pel col·lectiu poètic Papers de Versàlia, juntament amb la Fundació. Es podrà visitar fins el mes d'octubre i l'horari serà de dilluns a dijous de 17 a 20h i divendres d'11 a 13h. Al juliol només en horari de matí i a l'agost romandrà tancada. 
 
Data: 26/10/2017
Hora: 20 : 00
Localització: Seu de la Fundació Bosch i Cardellach
Cost: Gratuït
Detalls: Llegir més...