Titols i resum a tot arreu
El proper dimecres 19 de juny tindrà lloc l'acte de lliurament dels premis als treballs de recerca Montserrat Miró i Marimon. Divuitena edició. Organitzen l'Ajuntament de Sabadell, el Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Occidental I i la Fundació Bosch i Cardellach (+info).  
 
Data: 19/06/2019
Hora: 18 : 00
Localització: Sabadell
Cost: Gratuït
Òmnium Cultural de Sabadell, amb el suport de la Fundació Bosch i Cardellach, organitzen pel proper dijous 13 de juny a les 7 de la tarda la conferència Drets civils, cohesió social i democràcia a càrrec de la sociòloga Iolanda Fresnillo
 
Iolanda Fresnillo. Llicenciada en Sociologia, i activista contra deutes il·legítims i per la justícia política, social i econòmica. Ha treballat durant més de 15 anys com a investigadora i consultora sobre deute, desenvolupament, finances responsables, polítiques públiques i dinàmiques comunitàries, i ha estat vinculada a l’Observatori del Deute en la Globalització (ODG) des de la seva fundació l’any 2000. També ha format part de la cooperativa Ekona. Ha escrit articles i informes sobre el deute extern i les institucions financeres internacionals.(Veure més informació)

 
Organitza Òmnium Cultural de Sabadell amb la col·laboració de la Fundació Bosch i Cardellach. 
 
Data: 13/06/2019
Hora: 19 : 00
Localització: Fundació Bosch i Cardellach
El dimarts 11 de juny a les 7 de la tarda tindrà lloc la presentació del llibre Franquisme, suburbalització i dictadura a Catalunya. Sabadell 1939-1962, un cas paradigmàtic, de Martí Marín Corbera. 
Data: 11/06/2019
Hora: 19 : 00
Detalls: Llegir més...
El proper dijous 6 de juny tindrà lloc el Dia de l'Autor, una activitat organitzada per la Secció d'Arts i Lletres de la Fundació amb l'objectiu d'apropar-nos a la vida i a l'obra d'un autor de reconegut prestigi. Enguany, Lídia Urrutia i Rosa Maria Arner de Dames del Crim conversaran amb l'escriptor Andreu Martín i Farrero. 
 
Data: 06/06/2019
Hora: 19 : 00
Localització: Fundació Bosch i Cardellach
Cost: Gratuït
Detalls: Llegir més...
El proper dilluns 27 de maig a les 7 de la tarda tindrà lloc, a la Llar del Llibre, la presentació del llibre El Vallès: De l'Edat Mitjana a la Moderna.
Data: 27/05/2019
Hora: 19 : 00
Localització: La Llar del Llibre
Detalls: Llegir més...
El proper dijous 23 de maig, a les 7 de la tarda al Museu d'Història de Sabadell (Cr. de Sant Antoni, 13) tindrà lloc la presentació del treball de la 9a beca Miquel Carreras Matrimoni i població a Sabadell: Canvi Social en els segles XV – XIX, de Joana Maria Pujadas Mora, Miquel Valls Fígols i Gabriel Brea Martínez. Organitza Museu d’Història de Sabadell, Fundació Bosch i Cardellach i Fundació 1859 Caixa Sabadell.
Data: 23/05/2019
Hora: 19 : 00
Localització: Museu d'Història de Sabadell
Detalls: Llegir més...