Titols i resum a tot arreu
En el marc del cicle Pompeu Fabra, promogut per la Fundació Vincle i la Plataforma per la Llengua arreu del territori, el proper dimecres 11 de desembre a les 7 de la tarda tindrà lloc el passi del documental "Fabra, diccionari d'un home sense biografia". Comptarem amb la presència del director del documental i l'actor Òscar Intente, qui realitzarà el monòleg "Pompeu Fabra: jugada mestra!".


Organitza:
Plataforma per la Llengua

Col·labora:
Fundació Bosch i Cardellach

 
Data: 11/12/2019
Hora: 19 : 00
Del 16 d'octubre fins el 27 de novembre, tots els dimecres de 19 a 21h a la Fundació Bosch i Cardellach. Sessió inaugural el 9 d'octubre a l'Ajuntament de Terrassa. És necessària la inscripció prèvia. 
Data: 27/11/2019
Hora: 19 : 00
Localització: Seu de la Fundació
Detalls: Llegir més...
El proper dimecres 27 de novembre a les 6 de la tarda a l'Auditori 1 de l'Espai Cultura (Fundació 1859 Caixa Sabadell) tindrà lloc el debat sobre les demandes de SBD Cercle d'Entitats al nou govern municipal. 

Donant continuïtat al cicle Debats 9 compromisos per Sabadell, impulsat per SBD Cercle d'Entitats, el 5è debat comptarà amb la intervenció de l'alcaldessa de Sabadell, Il·lma. Sra. Marta Farrés. 
 
SBD Cercle d'Entitats donarà a conèixer al Govern Municipal 10 propostes elaborades i consensuades per les entitats que en formen part. 
Aquests debats oberts, són impulsats per Sabadell Cercle d'Entitats.


 
Entitats que s'han adherit a SBD Cercle d'entitats:
 
ACTA, Acadèmia Catòlica (13 entitats), Actua Vallès, ADENC, Agrària del Vallès, Associació Ca n'Oriac Comerç, Associació Ethos, Associació indústries químiques, Associació juvenil Esquitx, Associació professionals i amics del Tèxtil, Atendis, AVAN, Cambra de Comerç, Càritas, Castellers de Sabadell, CCOO, Centre Metal·lúrgic, Cercle Sabadellès, CF Mercantil, CIESC, CIPO, Club Natació Sabadell, Club Tennis Sabadell, Col·legi d'agents comercials, Col·legi d'arquitectes, Col·legi d'enginyers, Creu Roja, El Pedal, Esbart Sabadell dansaire, ESDI, Federació associacions veïnals - FAVS, Federació Sabadell Cultura, Fundació 1859 Caixa Sabadell, Fundació ARS, Fundació Barnola, Fundació Bosch i Cardellach, Fundació per la Indústria - Sabadell 1559, Gremi de Constructors, Gremi de la Fusta, Gremi de tallers automòbils, Gremi d'instal·ladors, Gremi de Fabricants, ISP-joves empresaris i directius industrials, OAR Gràcia, Òmnium cultural, Orquestra Simfònica del Vallès, Panathlon Club, Parc Taulí, PIMEC, Promoció del Transport públic (PTP), Protectora d' Animals, Rebost Solidari, Rotary Club, Sabadell Comerç Centre, Sabadell Més Música, Sabadell Sardanista, Sabadell5000, UAB, UES, UGT, Via Vallès, Xarxa Onion.
 


 
Data: 27/11/2019
Hora: 18 : 00
Localització: Auditori 1 de l'Espai Cultura Fundació 1859 Caixa Sabadell
Joventuts Musicals de Sabadell presenten la segona Didàctica Musical del curs 2019-2020, que tindrà lloc el dimarts 19 de novembre a 2/4 de 8 del vespre. Organitza Joventuts Musicals de Sabadell conjuntament amb la Fundació Bosch i Cardellach.
 
Data: 19/11/2019
Hora: 19 : 30
Cost: Gratuït
Detalls: Llegir més...
El proper dilluns 28 d'octubre a 2/4 de 8 de la tarda, a la Llar del Llibre, es presenta  Assaig general d'una revolta. Les claus del procés català. Presentació a càrrec de l'autor, Francesc-Marc Álvaro, que conversarà amb Joan Esculies i Plàcid Garcia-Planas.

Data: 28/10/2019
Hora: 19 : 30
Localització: Llar del Llibre
A partir del dimarts 8 i fins el divendres 25 d'octubre, es podrà visitar a la seu de la Fundació l'exposició Història del moviment veïnal de Sabadell. Sabadell, ciutat de barris. Organitza: la Fundació Bosch i Cardellach i la Federació d'Associacions Veïnals de Sabadell. 

La Fundació acull l'exposició commemorativa dels 50 anys d’existència del moviment veïnal a Sabadell. L'exposició neix per difondre i explicar l'origen del moviment veïnal organitzat a Sabadell, el present i el futur del moviment associatiu en general i el veïnal en particular. L’objectiu és donar a conèixer la història de la nostra ciutat a través de les vicissituds i el treball realitzat pel moviment veïnal, com a part inseparable d’aquesta història.
Amb aquesta exposició itinerant es reivindica la vigència del moviment veïnal en un context diferent del que va motivar el seu naixement on la seva presència i treball continuen sent clau per assolir uns barris dignes, més cohesionats, cultes i crítics, i amb equipaments i infraestructures suficients. 

L’exposició itinerant s’ha pogut visitar a tots els districtes de la ciutat durant el 2019 i per acabar la seva itinerància, torna al barri del centre. 

CRÈDITS
Organització: Federació d’Associacions Veïnals de Sabadell.
Coordinació: Manuel Navas.
Comissariat de l’exposició: Marta López Viana.
Disseny, producció i coordinació de l’exposició: LopezViana, Arquitectura i Disseny.
Diseny gràfic: Olga Ramírez Freixas.
Correcció lingüística: J.L. Sáez.
Impressió: Tiendas Imprima, SL.
Data: 25/10/2019
Hora: 14 : 00