Titols i resum a tot arreu
El dilluns 21 d'octubre a les 7 de la tarda tindrà lloc la presentació del catàleg de l'exposició Història del moviment veïnal de Sabadell. L'acte anirà a càrrec de la comissària de l'exposició, Marta López, i comptarà amb les intervencions de Manuel Navas, president de la Federació d'Associacions Veïnals de Sabadell i de Josep Alavedra, historiador i coordinador de la Secció d'Història i Arqueologia de la Fundació Bosch i Cardellach. (Veure invitació)


Col·labora:
Federació d'Associacions Veïnals de Sabadell
Data: 21/10/2019
Hora: 19 : 00
El dimarts 22 d'octubre, a les 7 de la tarda, tindrà lloc la presentació del llibre Miquel Crusafont i l'origen de l'home (Barcelona, Editorial Comanegra, 2019) escrit per Miquel Crusafont Sabater. L'acte es farà al Saló Modernista de l'Espai Cultura (Fundació 1859 Caixa Sabadell) Entrada pels jardinets. 
El dijous 24 d'octubre, a les 7 de la tarda, tindrà lloc tindrà lloc la conferència 'L’evolució del clima suposa una emergència?', l'última sessió del cicle de conferències sobre el canvi climàtic que organitza la Secció de Ciència i Tecnologia.
Data: 24/10/2019
Hora: 19 : 00
Detalls: Llegir més...
A partir del dimarts 8 i fins el divendres 25 d'octubre, es podrà visitar a la seu de la Fundació l'exposició Història del moviment veïnal de Sabadell. Sabadell, ciutat de barris. Organitza: la Fundació Bosch i Cardellach i la Federació d'Associacions Veïnals de Sabadell. 

La Fundació acull l'exposició commemorativa dels 50 anys d’existència del moviment veïnal a Sabadell. L'exposició neix per difondre i explicar l'origen del moviment veïnal organitzat a Sabadell, el present i el futur del moviment associatiu en general i el veïnal en particular. L’objectiu és donar a conèixer la història de la nostra ciutat a través de les vicissituds i el treball realitzat pel moviment veïnal, com a part inseparable d’aquesta història.
Amb aquesta exposició itinerant es reivindica la vigència del moviment veïnal en un context diferent del que va motivar el seu naixement on la seva presència i treball continuen sent clau per assolir uns barris dignes, més cohesionats, cultes i crítics, i amb equipaments i infraestructures suficients. 

L’exposició itinerant s’ha pogut visitar a tots els districtes de la ciutat durant el 2019 i per acabar la seva itinerància, torna al barri del centre. 

CRÈDITS
Organització: Federació d’Associacions Veïnals de Sabadell.
Coordinació: Manuel Navas.
Comissariat de l’exposició: Marta López Viana.
Disseny, producció i coordinació de l’exposició: LopezViana, Arquitectura i Disseny.
Diseny gràfic: Olga Ramírez Freixas.
Correcció lingüística: J.L. Sáez.
Impressió: Tiendas Imprima, SL.
Data: 25/10/2019
Hora: 14 : 00
El proper dilluns 28 d'octubre a 2/4 de 8 de la tarda, a la Llar del Llibre, es presenta  Assaig general d'una revolta. Les claus del procés català. Presentació a càrrec de l'autor, Francesc-Marc Álvaro, que conversarà amb Joan Esculies i Plàcid Garcia-Planas.

Data: 28/10/2019
Hora: 19 : 30
Localització: Llar del Llibre
Del 16 d'octubre fins el 27 de novembre, tots els dimecres de 19 a 21h a la Fundació Bosch i Cardellach. Sessió inaugural el 9 d'octubre a l'Ajuntament de Terrassa. És necessària la inscripció prèvia. 
Data: 27/11/2019
Hora: 19 : 00
Localització: Seu de la Fundació
Detalls: Llegir més...