Titols i resum a tot arreu
El dimarts 6 d'octubre a les 7 del vespre tindrà lloc la sessió inaugural del curs acadèmic de la Fundació Bosch i Cardellach. A càrrec del Sr. Joan Cuevas, Cap de projectes de polítiques educatives de la Fundació Bofill, que ens oferirà la conferència El salt necessari en el sistema educatiu: reptes i prioritats polítiques. 
La sessió es farà en format virtual, en directe a través d'aquest enllaç(Cal posar el nom dins el requadre i fer clic a "Iniciar").
Data: 06/10/2020
Hora: 19 : 00
Localització: Virtual
Cost: Gratuït
Detalls: Llegir més...
Del 7 d'octubre fins el 25 de novembre, tots els dimecres de 19 a 21h amb modalitat virtual de formació. Sessió inaugural el 7 d'octubre a càrrec d'Òscar Jané (Universitat Autònoma de Barcelona) amb el títol "La recerca local i comarcal: una necessitat, una eina de país". És necessària la inscripció prèvia. 

Fes clic aquí per entrar a la sessió inaugural del 7 d'octubre a les 19h. (Cal posar el nom dins el requadre i fer clic a "Iniciar").
Data: 07/10/2020
Hora: 19 : 00
Localització: Seu de la Fundació
Detalls: Llegir més...
El dijous 8 d'octubre a les 7 de la tarda, tindrà lloc la conferència L’origen geològic del Massís de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, a càrrec del Sr. Miquel López (Universitat de Barcelona). L'acte es podrà seguir en directe a través d'aquest enllaç. (Cal posar el nom dins el requadre i fer clic a "Iniciar").
Data: 08/10/2020
Hora: 19 : 00
Detalls: Llegir més...
El dissabte 10 d'octubre a les 10 del matí tindrà lloc una visita guiada al Marquet de les Roques (Diputació de Barcelona), casal modernista de Juli Batllevell situat al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, restaurat per l'avi del poeta Joan Oliver, Pere Quart, l'any 1895. Es complementarà amb una passejada per la vinya 5 quarteres - La Muntada i un tast dels seus vins. 
A càrrec d'Adrià Garriga i Àngela Ramon (de 5 quarteres - La Muntada) i de Josep Alavedra (Immaterial Vallès - Fundació Bosch i Cardellach). 
Es clourà l'activitat amb un passi del vídeo de l'Immaterial Vallès sobre el conreu de la vinya.
Lloc de trobada: Marquet de les Roques. Com arribar?

Activitat gratuïta. És necessària la reserva prèvia, a través del correu secretaria@fbc.cat o trucant al telèfon 93 725 85 64.

Inclòs dins del programa de les Jornades Europees de Patrimoni 2020 organitzades pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. (+ info)Organitza:
Fundació Bosch i Cardellach (Immaterial Vallès), Diputació de Barcelona i 5 quarteres - La Muntada. 


 
Data: 10/10/2020
Hora: 10 : 00