Titols i resum a tot arreu

La Secció d'Arts i Lletres organitza la lectura dramatitzada de:

 

La cantant barbuda


De Feliu Formosa i Joan Casas 

Dirigida per Joaquim Armengol i amb les veus de Joan Casas, Feliu Formosa, Miquel Mallafré, Josep Pedrals i Mont Plans. La representació tindrà lloc al Casal Pere Quart (Rambla, 69) i comptarà amb la presència dels seus autors. (veure cartell)

Feliu Formosa i Joan Casas anomenen aquests diàlegs revolucionaris com un nou tipus de teatre: el teatre de l'estúpid. Pobre Ionesco, la seva "Cantant calba" empal·lidiria de vergonya al costat de la barbuda! Això ho van escriure a mitges en Feliu Formosa i en Joan Casas. Aquests papers han estat trenta anys dormint en un calaix, i en Joaquim Armengol els ha fet un petó als morros i els ha despertat.

Aquesta representació d'una obra que sintonitza amb l'esperit de la Colla de Sabadell vol contribuir, des de la Fundació Bosch i Cardellach, a l'homenatge ciutadà que al llarg de l'any 2024 es vol dedicar a Feliu Formosa.
 

Dia: dijous 8 de febrer
Hora: 19h
Lloc: Casal Pere Quart (Rambla, 69)
Preu: 5€ (gratuït pels membres de la FBC i menors de 30 anys). Les entrades podran adquirir-se a partir de les 18:30h en el mateix Casal Pere Quart. Aforament limitat.
 



Comparteix

Activitats previstes