Titols i resum a tot arreu
A partir del dimarts 8 i fins el divendres 25 d'octubre, es podrà visitar a la seu de la Fundació l'exposició Història del moviment veïnal de Sabadell. Sabadell, ciutat de barris. Organitza: la Fundació Bosch i Cardellach i la Federació d'Associacions Veïnals de Sabadell. 

La Fundació acull l'exposició commemorativa dels 50 anys d’existència del moviment veïnal a Sabadell. L'exposició neix per difondre i explicar l'origen del moviment veïnal organitzat a Sabadell, el present i el futur del moviment associatiu en general i el veïnal en particular. L’objectiu és donar a conèixer la història de la nostra ciutat a través de les vicissituds i el treball realitzat pel moviment veïnal, com a part inseparable d’aquesta història.
Amb aquesta exposició itinerant es reivindica la vigència del moviment veïnal en un context diferent del que va motivar el seu naixement on la seva presència i treball continuen sent clau per assolir uns barris dignes, més cohesionats, cultes i crítics, i amb equipaments i infraestructures suficients. 

L’exposició itinerant s’ha pogut visitar a tots els districtes de la ciutat durant el 2019 i per acabar la seva itinerància, torna al barri del centre. 





CRÈDITS
Organització: Federació d’Associacions Veïnals de Sabadell.
Coordinació: Manuel Navas.
Comissariat de l’exposició: Marta López Viana.
Disseny, producció i coordinació de l’exposició: LopezViana, Arquitectura i Disseny.
Diseny gràfic: Olga Ramírez Freixas.
Correcció lingüística: J.L. Sáez.
Impressió: Tiendas Imprima, SL.

Comparteix

Activitats previstes