Titols i resum a tot arreu
El proper dijous 28 de gener, a les 7 de la tarda, tindrà lloc la presentació de l'Informe sobre la cohesió social a la Catalunya del segle XXI, organitzada per la Secció de Persones i Comunitat. L'acte es podrà seguir en directe a través d'aquest enllaç. (Cal posar el nom dins el requadre i fer clic a "Iniciar").
Quina ha estat l’evolució de la cohesió social en els primers vint anys del segle XXI a Catalunya?
 
A aquesta pregunta intenta donar respostes l’Informe sobre la cohesió social a la Catalunya del segle XXI, coordinat i dirigit per Salvador Cardús, membre de la Secció de Filosofia i Ciències Socials de l’IEC, i en què han intervingut deu investigadors i una vintena d’experts.
L’interès pel concepte de cohesió social és creixent, especialment a Catalunya, on s’ha fet un ús polític de la suposada fractura de la societat catalana arran de la demanda sobiranista. 

Tindrem l’oportunitat que Salvador Cardús ens presenti les conclusions d’aquest estudi en una conferència que tindrà lloc el proper 28 de gener, a les 7 de la tarda. 

L'acte tindrà format virtual es podrà seguir en directe a través d'aquest enllaç. (Cal posar el nom dins el requadre i fer clic a "Iniciar").

 
 
Salvador Cardús i Ros, terrassenc, és un sociòleg, periodista, escriptor, i doctor en Ciències Econòmiques. Ha estat Fellow Visiting del Fitzwilliam College de la Universitat de Cambridge, Visiting Research de l'Institute for European Studies de la Universitat Cornell (EUA), Visiting Professor del Queen Mary College de Londres i de la Universitat de Stanford. Actualment és professor titular de Sociologia a la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la UAB, de la qual fou degà entre 2009 i 2011.
 
Es membre de l'Institut d'Estudis Catalans (IEC). Va formar part del Consell Assessor per a la Transició Nacional (CATN) i des de l’IEC, ha dirigit l’informe sobre la realitat social i política de la Catalunya del segle XXI, que es va  presentar el passat mes d’Octubre.(Veure invitació)

Organitza: Secció de Persones i Comunitat.

Comparteix

Activitats previstes