Titols i resum a tot arreu
El dimarts 6 d'octubre a les 7 del vespre tindrà lloc la sessió inaugural del curs acadèmic de la Fundació Bosch i Cardellach. A càrrec del Sr. Joan Cuevas, Cap de projectes de polítiques educatives de la Fundació Bofill, que ens oferirà la conferència El salt necessari en el sistema educatiu: reptes i prioritats polítiques. 
La sessió es farà en format virtual, en directe a través d'aquest enllaç(Cal posar el nom dins el requadre i fer clic a "Iniciar").

El dimarts 6 d'octubre a les 7 de la tarda, tindrà lloc la sessió inaugural del curs acadèmic 2020-2021 de la Fundació Bosch i Cardellach. A càrrec del Sr. Joan Cuevas, que ens oferirà la conferència El salt necessari en el sistema educatiu: reptes i prioritats polítiques.

Diferents dades fan incrementar la preocupació sobre l'educació a Catalunya en els últims 15 anys: increment de l'abandonament escolar, elevats nivells de segregació escolar o el millorable posicionament comparatiu del nostre país en les proves PISA. Quines són les principals necessitats i reptes del sistema educatiu d'acord amb les dades i la recerca recent? Quines haurien de ser les apostes polítiques necessàries per canviar aquesta situació?

 
Joan Cuevas. Cap de projectes de polítiques educatives de la Fundació Bofill. Llicenciat en ciències polítiques (UAB) i Màster en Polítiques Públiques i Socials (The Johns Hopkins University i UPF). Autor del llibre "Transformar des de la política". Durant més de 10 anys ha dirigit projectes per a diferents fundacions i administracions públiques en l’àmtit de les polítiques socials i educatives, especialitzant-se en aspectes com l’avaluació de l’impacte de les polítiques, la incorporació d’evidències en les polítiques públiques i la planificació estratègica.

 

L'acte tindrà un format virtual. Es podrà seguir en directe a través d'aquest enllaç. Per una visualització òptima, recomanem el navegador Chrome o Firefox. (Cal posar el nom dins el requadre i fer clic a "Iniciar").
 
En cas que alguna persona no tingués possibilitat per veure l'acte virtualment, pot posar-se en contacte amb la Fundació i es posarà a la seva disposició un PC per poder seguir l'acte des de la seu de l'entitat. Aquelles persones que es trobin en aquesta situació, han de reservar plaça obligatòriament a secretaria@fbc.cat o bé trucant al telèfon 93 725 85 64. 

 
(Veure invitació)

Comparteix

Activitats previstes