Titols i resum a tot arreu

Anul·lat Fem més Matemàtiques a Sabadell (8a edició)

Atenció: Activitat anul·lada.
El dijous 7 de maig tindrà lloc el lliurament de premis i diplomes als participants del concurs Fem més Matemàtiques a Sabadell (8a edició). Acte organitzat per la Fundació en col·laboració amb ABEAM i el Mercat Central de Sabadell i amb el suport de l'Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya, delegació del Vallès i de Codelearn S.L. 
 
Fem Matemàtiques a Sabadell s’organitza en col·laboració amb l’ABEAM (Associació de Barcelona per a l’Estudi i l’Aprenentatge de les Matemàtiques) membre de FEMCAT (Federació d'Entitats per a l'Ensenyament de les Matemàtiques de Catalunya). L’ABEAM és responsable de FEM MATEMÀTIQUES, activitat que té la finalitat de contribuir a desenvolupar la competència matemàtica i que s’organitza en forma de concurs adreçat a nois i noies de sisè curs de primària i de primer i segon d’ESO de Catalunya, a l’àmbit de Catalunya.

Fem Més Matemàtiques a Sabadell 2020 es durà a terme el proper 7 de maig, en una jornada de proves al Mercat Central de Sabadell, amb la participació de 48 alumnes dels següents centres: Centre d’Estudis Ramar 2 – Escola Pia – IES Pau Vila – Escola Santa Clara – IES Les Termes – IES Salas i Xandrí (Sant Quirze del Vallès). 

El mateix dia 7 de maig, a les 6 de la tarda a l'Auditori 1 de l'Espai Cultura Fundació 1859 Caixa Sabadell, tindrà lloc l'entrega de premis i lliurament de certificats als participants, juntament amb la conferència Proporcions a l'arquitectura antiga, a càrrec de Manel Larrosa, arquitecte i membre de la Fundació Bosch i Cardellach. 

Més informació

         

(Veure fulletó)
En col·laboració amb:Amb el suport de:
                                                                                                                                                              
 

Comparteix

Activitats previstes