Titols i resum a tot arreu

Jornades Europees de Patrimoni. Visita guiada a l'Espai Rural de Gallecs

El dissabte 12 d'octubre, a les 11 del matí, tindrà lloc una visita guiada a l'Església romànica de Gallecs, com a centre vertebrador de l'espai rural de la mongeta del ganxet. La visita està inclosa dins de l'oferta d'activitats de les Jornades Europees de Patrimoni 2019. En el transcurs del recorregut, el visitant descobrirà el conreu de la mongeta del ganxet i el seu paisatge rural com a patrimoni natural i immaterial del Vallès.

El conreu de la mongeta del ganxet està inclòs dins de l'Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial del Vallès, un projecte encapçalat per la Fundació Bosch i Cardellach. (+ info)

Activitat gratuïta. Cal inscriure's a la secretaria de la Fundació Bosch i Cardellach, per correu electrònic (secretaria@fbc.cat), trucant al 93 725 85 64 i en horari d'atenció al públic


Les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) són una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991 i que és considerada com l’activitat participativa més important d’Europa en relació al patrimoni cultural. Aquest projecte compta amb la col·laboració de la Federació de Municipis Catalunya, de l’Associació Catalana de Municipis i de l’Institut Ramon Muntaner i en l’edició d’enguany incorpora com a nous col·laboradors, l’Associació Capital de la Cultura Catalana i Catalonia Sacra.

Centenars de municipis i entitats de tot Catalunya se sumen a aquesta festa major del nostre patrimoni cultural, programant activitats gratuïtes durant el segon cap de setmana d’octubre per apropar el seu patrimoni cultural a la ciutadania. Un gran ventall de propostes que es podran consultar organitzades temàticament i geogràficament en l'agenda en línia. (+ info)Organitza: Immaterial Vallès
Col·labora: Generalitat de Catalunya i Institut Ramon Muntaner

Comparteix

Activitats previstes
No hi ha actes en perspectiva