Titols i resum a tot arreu

La Ciència vista en pantalla. Clara Immerwahr

El dimecres 10 de juliol tindrà lloc la primera sessió de la vuitena edició del cicle La ciència vista en pantalla. Projecció de la pel·lícula Clara Immerwahr, i tertúlia posterior a la terrassa. Introducció, debat i tertúlia a càrrec de Joan Suades, Catedràtic de Química Inorgànica de la UAB. Organitza la Secció de Ciència i Tecnologia.

Preus:
Projecció de la pel·lícula: Gratuïta
Tertúlia i sopar: 7 €

Necessària la inscripció prèvia: secretaria@fbc.cat
Aquest juliol inaugurem la vuitena edició del cicle La Ciència vista en pantalla. Enguany, l'activitat tindrà lloc a la seu de la Fundació (carrer de la Indústria, 18). 

L'activitat començarà amb la projecció la pel·lícula​ Clara Immerwahr (Harald Sicheritz, 2014) i a continuació tindrà lloc, a la terrassa, un col·loqui conduit pel Sr. Joan Suades, Catedràtic de Química Inorgànica de la UAB. Atès el format de l'acte es prega confirmar assistència
 

Clara Immerwahr 

SINOPSI:
La Clara sabia que, suposadament, el seu lloc era a la cuina. Tanmateix, va perseguir el seu somni de convertir-se en científica, i va ser la primera dona de la Universitat de Breslau a obtenir un doctorat. Al casar-se amb el químic Fritz Haber, la seva vida va començar a caure en una crisi existencial: per una banda, Fritz donava suport al seu treball acadèmic, però per altra, la veia com una assistent amb poca ambició. A més, Fritz va trair el seu objectiu d’utilitzar la química pel bé de la Humanitat i va desenvolupar un gas verinós utilitzat per l’exèrcit alemany a la Primera Guerra Mundial.

Títol original: Clara Immerwahr
Any: 2014
Duració: 89 minuts
Director: Harald Sicheritz
País: Àustria
 
Organitza la Secció de Ciència i Tecnologia.
 

Comparteix

Activitats previstes
No hi ha actes en perspectiva