Titols i resum a tot arreu
El dijous 13 de febrer a 2/4 de 7 de la tarda tindrà lloc un acte d'homenatge a Muriel Casals, organitzat per la Universitat Autònoma de Barcelona, Òmnium Cultural de Sabadell i la Fundació Bosch i Cardellach. L'acte tindrà lloc al Campus de Sabadell UAB (carrer dels Empirus, 2, aula 13).
 
Tres entitats de Sabadell, a les quals l’enyorada Muriel Casals va estar molt vinculada, la Fundació Bosch i Cardellach, la Universitat Autònoma de Barcelona i Òmnium Sabadell, organitzen un acte en record seu el 13 de febrer, a dos quarts de 7 del vespre, al Campus de Sabadell de la UAB.

Aquest febrer fa quatre anys que ens va deixar Muriel Casals. Per això, i a proposta de la Universitat Autònoma de Barcelona, i en concret del Campus de Sabadell on Muriel Casals va donar les seves darreres classes, la volem recordar i sobretot volem recordar el seu mestratge.

L’acte, que tindrà lloc el dijous, 13 de febrer, a dos quarts de 7 del vespre, a l’aula núm. 13 del Campus de Sabadell, comptarà amb la participació de representants de les tres entitats organitzadores: Francesc Gómez, professor del Departament d’Economia i Empresa;  Ramon Vilanova, director de l’Escola d’Enginyeria; Héctor Sala, degà de la Facultat d’Economia i Empresa; Armand Sánchez, vicerector de Recerca i de Transferència; Lluís Barbé, professor emèrit del Departament d’Economia i d’Història Econòmica; Teresa Mira, presidenta d’Òmnium Cultural de Sabadell; Germà Bel, catedràtic d’Economia Aplicada de la Universitat de Barcelona i Josep Maria Benaul, director de la Fundació Bosch i Cardellach.

També hi intervindran Isabel Casals, germana de Muriel, i la filla de Muriel Casals, Laia Gasch, que ha enviat un vídeo amb unes paraules especialment per aquesta ocasió.

L’acte estarà amenitzat amb la lectura de poemes de Lluís Casals, recollits en el volum L’esclat que ara m’ofrenes, a càrrec de l’actriu Fanny Bulló i del poeta Feliu Formosa. També s’interpretaran dos poemes musicalitzats per Jaume Rouredes.

L’acte és obert al públic, però l’aforament és limitat.


Veure invitació

Comparteix

Activitats previstes