Titols i resum a tot arreu

Presentació del llibre 'L'economia de guerra a Sabadell, 1936-1939'

El dimecres 26 de febrer a les 7 de la tarda al Saló noble del Gremi de Fabricants, tindrà lloc la presentació del llibre L'economia de guerra a Sabadell, 1936-1939, el tercer volum de l'obra d'Esteve Deu Baigual sobre aquest conflicte a la ciutat de Sabadell. 
El dimecres 26 de febrer, a les 7 de la tarda al Saló noble del Gremi de Fabricants, tindrà lloc la presentació del llibre d'Esteve Deu Baigual, L'economia de guerra a Sabadell, 1936-1939, una obra publicada per Publicacions de l'Abadia de Montserrat. 

La presentació anirà a càrrec de Jordi Catalan, Catedràtic d'Història i Institucions Econòmiques de la Universitat de Barcelona. A continuació, intervindrà l'autor de l'obra, Esteve Deu, doctor en Història Contemporània i professor emèrit del Departament d'Economia i d'Història Econòmica de la Universitat Autònoma de Barcelona. És especialista en història industrial i de l'empresa i ha publicat diversos llibres i articles sobre aspectes de l'economia catalana en els segles XIX i XX: la indústria tèxtil i la de construccions mecàniques, la innovació tecnològica i la distribució de productes industrial; i ha fet diversos estudis sobre la història i l'economia de Sabadell del mateix període.
Benvinguda a càrrec del director de l'entitat, Sr. Josep Maria Benaul.

 (Veure invitació)


Amb la col·laboració de:
 

Comparteix

Activitats previstes