Titols i resum a tot arreu
Al maig retorna Les Veus del Tèxtil. A l’auditori de la Fundació els dies 17, 18, 24 i 25 de maig es projectarà el documental de Les veus del tèxtil Si llavors no vàreu poder visitar l'exposició ni veure aquest audiovisual preparat per al projecte de les Veus del tèxtil, ara podeu tornar a sentir les experiències i vivències de sabadellencs i sabadellenques relacionades amb el tèxtil de la ciutat.
 
 

Des de fa uns anys, la Fundació Bosch i Cardellach enregistra en àudio i en vídeo tots els actes que organitza. Si tenim en compte que fem unes 40 activitats cada curs obertes a la ciutadania, l’arxiu audiovisual que estem acumulant és considerable, i les aportacions que ens han fet els experts que presenten ponències, pronuncien conferències o participen en taules de debat, conformen una part del patrimoni intangible de la Fundació. Per aquesta raó les volem recuperar tot projectant-les en la pantalla de la sala d’actes de la Fundació, d’acord amb un programa d’exhibició que donarem a conèixer en cada moment.

 
Retorna a la pantalla
Arxiu audiovisual de les activitats de la Fundació
 
Al maig retorna Les Veus del Tèxtil. A l’auditori de la Fundació els dies 17, 18, 24 i 25 de maig es projectarà el documental de Les veus del tèxtil.
Si llavors no vàreu poder visitar l'exposició ni veure aquest audiovisual preparat per al projecte de Les Veus del tèxtil, ara podeu tornar a sentir les experiències i vivències de sabadellencs i sabadellenques relacionades amb el tèxtil de la ciutat.
De les 5 a les 8 de la tarda sense interrupció (la sala es tancarà a les 8h).
 








 
 



 

Comparteix

Activitats previstes