Notícies :: Projectes :: Guanyadors del Fem més Matemàtiques a Sabadell

Titular notícies

Guanyadors del Fem més Matemàtiques a Sabadell

Divendres 10 Maig 2019

Els guanyadors de la 7a edició del concurs Fem + matemàtiques a Sabadell van ser la Queralt Canals Torreguitart, el Pablo Fernández Martínez, la Laia Marlés Torres i la Carlota Pérez Vales-Villamarín, alumnes de l'Escola Pia de Sabadell.  
 


 La 7a edició del Fem + Matemàtiques a Sabadell tanca amb la participació de 6 centres de secundària de Sabadell i Sant Quirze del Vallè i 52 alumnes: de l'INS Sales i Xandrí de Sant Quirze, de l'IES Joan Oliver, del CE Ramar 2, de l'IES Pau Vila, de l'Escola Pia i de l'Escola Santa Clara. 

14 grups de 3 i 4 alumnes cada un han dut a terme durant el matí del dijous 9 de maig diverses proves matemàtiques al Parc Catalunya. 

La Fundació porta a terme la jornada matemàtica en algun espai emblemàtic de Sabadell amb l’objectiu que els alumnes puguin conèixer una mica més de la història de la ciutat; i aquest any 2019 vam considerar més que oportú establir col·laboració amb l'Agrupació Astronòmica de Sabadell, aprofitant també que enguany es commemoren 50 anys de l'arribada de l'home a la Lluna. 

A la tarda, durant l'acte de lliurament dels diplomes i els premis, els assistents van poder gaudir d'una xerrada sobre el Cinquantenari de l'arribada de l'home a la Lluna, la qual va anar a càrrec de l'Albert Morral, director científic de l'Astronòmica de Sabadell. 

Els guanyadors de l’edició 2019 han estat els alumnes de l’Escola Pia següents: Queralt Canals Torreguitart, Pablo Fernández Martínez, Laia Marlés Torres i Carlota Pérez Vales-Villamarín. 

Recordem que per participar en el Fem més Matemàtiques a Sabadell els alumnes han d’haver fet les proves generals del Fem Matemàtiques, que organitza l’entitat ABEAM, i a la que aquest any s’han presentat uns 10.000 joves.

Enguany, el concurs també ha estat possible gràcies al suport del Col·legi d’Enginyers - Delegació Vallès i de Codelearn SL.
            
         

 

Últimes Notícies

Comparteix