Notícies :: General :: Participació al Rercercat 2019 a Cervera

Titular notícies

Participació al Rercercat 2019 a Cervera

Dimarts 9 Abril 2019

La Fundació Bosch i Cardellach participarà, un any més, a l'edició del RECERCAT. Jornada de Cultura i Recerca Local dels Territoris de Parla Catalana, organitzat per l’Institut Ramon Muntaner, i que es realitza anualment en el marc dels actes de la capital de la cultura catalana.

Els propers dies 3, 4 i 5 de maig, l'Institut Ramon Muntaner organitza la 15a edició del RECERCAT. Jornada de Cultura i Recerca Local dels Territoris de Parla Catalana. Aquest any, la Jornada se celebrarà a la ciutat de Cervera, Capital de la Cultura Catalana per aquest 2019.

Com ja és habitual, la Fundació Bosch i Cardellach hi participarà enviant representants i essent present a la Fira, que enguany estarà situada a la plaça de Pius XII. Allà s'hi podran trobar novetats editorials de la Fundació. 
 
Horaris de la fira:
Divendres 3 de maig: de 18.00 a 21.00 h
Dissabte 4 de maig: de 10.00 a 14.30 h i de 17.00 a 21.00 h
Diumenge 5 de maig: de 10.00 a 14.00 h

A continuació podeu veure el programa detallat de tots els dies de la jornada.

Veure el programa
(Més informació)
 
 

Últimes Notícies

Comparteix