Notícies :: Projectes :: Publicats els 4 primers vídeos de l'Inventari de l'Immaterial Vallès

Titular notícies

Publicats els 4 primers vídeos de l'Inventari de l'Immaterial Vallès

Divendres 29 Març 2019

Ja es poden veure els vídeos que acompanyaran les primeres quatre fitxes de l'Inventari del patrimoni cultural immaterial del Vallès. 


El projecte de l'Immaterial Vallès avança i va agafant forma. Des d'aquesta setmana, ja es poden veure els vídeos que acompanyaran a les quatre primeres fitxes de l'Inventari del patrimoni cultural immaterial del Vallès.

Si la setmana passada presentàvem amb una taula rodona el primer dels quatre vídeos, avui us oferim els enllaços de tots quatre i us convideu a que en feu difusió. S'estan preparant les properes presentacions públiques que consistiran amb activitats de format obert i participatiu on s'analitzarà i es donarà veu a diferents punts de vista de l'activitat o element inventariat. 

L'Immaterial Vallès, un projecte encapçalat per la Fundació Bosch i Cardellach i iniciat el passat any 2017, innova en la manera de presentar l'inventari i elabora un vídeo per cada una de les fitxes. El vídeo serveix per il·lustrar i completar documentalment la fitxa, tot ajudant a la comprensió global de l'element inventariat. Així mateix, el suport audiovisual dóna força a la difusió del projecte i de l'activitat inventariada. 
(saber-ne més)


001. El pessebre monumental de Parets del Vallès

 

002. El Quinto


 
003. Els Pastorets de Sant Vicenç de la Creu Alta i de la Joventut de la Faràndula de Sabadell
 

 
004. El conreu de la mongeta del ganxet
Coordina: 


Col·labora:
Amb el suport de:
               


                     

Últimes Notícies

Comparteix