Notícies :: Premi Recercat a la Fundació

Titular notícies

Premi Recercat a la Fundació

Dimarts 10 Abril 2018


La Fundació Bosch i Cardellach ha rebut el Premi Recercat 2018, que es concedeix dins de la Jornades Recercat que organitza l'Institut Ramon Muntaner. Els guardons volen reconèixer la tasca feta arreu dels territoris de parla catalana per part dels centres d’estudi o per persones que hi estiguin vinculades.
La Fundació rep el premi durant aquest curs, que és de celebració dels 75 anys de la seva història, i que ens dóna ànims per continuar uns quants anys més. Agraïm a l'IRMU, a la Coordinadira i als centres d'estudi que han recolzat la nostra candidatura i trajectòria i que han fet possible que ens concedeixin el premi.


Recercat. Jornada de Cultura i Recerca Local dels Territoris de Parla Catalana s'ha celebrat a la ciutat de Manresa, Capital de la Cultura Catalana 2018, i està organitzada per l’Institut Ramon Muntaner (IRMU), el Centre d’Estudis del Bages, l’Ajuntament de Manresa, la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
(+ informació)

Últimes Notícies

Comparteix