Notícies :: Projectes :: L'Abans Sabadell, recull gràfic (1870-1968)

Titular notícies

L'Abans Sabadell, recull gràfic (1870-1968)

Divendres 24 Novembre 2017La Fundació Bosch i Cardellach i leditorial Efadós han treballat en la producció d’un llibre que recull una part de la història local. Ho fa a partir del llegat fotogràfic de la ciutat que hem estat recuperant i dels textos d’historiadors i experts que el complementen.  L’obra resultant s'ha editat en 50 fascicles col·leccionables que han apareixent setmanalment.

 
 
El 21 de setembre va tenir lloc la presentació  del primer fascicle del llibre L’Abans Sabadell. Recull gràfic. 1864-1968. L’obra serà editada en 50 fascicles col·leccionables que apareixeran setmanalment en els quioscos i llibreries de Sabadell. Es calculen que seran entorn d’un miler d’imatges les que il·lustraran les prop de 900 pàgines que en el seu conjunt es faran ressò de la transformació de la ciutat, des de voltants de l’any 1870 fins just després de les riuades i de la nevada de 1962 a les portes dels grans canvis polítics, urbanístics, econòmics i industrials.
 
Els autors dels textos, tots ells membres de la Fundació, Isabel Argany, Jaume Puig, Lluís Fernández, Marta Ibáñez, Josep M. Benaul, Josep Alavedra, Virgínia Domínguez, Joaquim Sala-Sanahuja i Pere Font acompanyaran i contextualitzaran les imatges.

 

La col·lecció L’Abans és una de les línies editorials més rellevants de l’editorial Efadós, amb més d’un centenar de volums publicats durant els darrers vint anys sobre indrets i temàtiques de Catalunya i Les Balears, principalment de les comarques de Barcelona, Girona i Tarragona, així com de Lleida, publicat en el darrer any.


L'obra final ja està disponible. El preu original del llibre sencer i enquadernat és de 163€. Els membres de la Fundació Bosch i Cardellach tenen 30% de descompte i, per tant, podran adquirir el llibre per 114,10€. El pagament es realitzarà, en efectiu, en el moment de recollir el llibre. En cas que encara no hagin reservat el seu exemplar, els preguem que ho facin posant-se amb contacte directament amb la Fundació: enviant un correu a secretaria@fbc.cat, trucant per telèfon al 937258564 o venint personalment a la seu de l'entitat (c. d'en Font 1-25). 
 

Últimes Notícies

Comparteix