Notícies :: ​La Fundació i el Banc d’Energia signen un conveni de col·laboració

Titular notícies

​La Fundació i el Banc d’Energia signen un conveni de col·laboració

Dimecres 7 Desembre 2016


La Fundació i el Banc d’Energia signen un conveni de col·laboració per promoure l’estalvi i eficiència energètica a Sabadell. (+ info)
 
  
El Banc d’energia és una associació que lluita contra el malbaratament d’energia i contra les situacions de vulnerabilitat front la pobresa energètica, tant acompanyant les famílies en situació de vulnerabilitat, analitzant les condicions d’eficiència energètica dels habitatges i formant les famílies per a l’ús òptim a la llar, com sumant persones, entitats i empreses perquè s’afegeixin a l’estalvi energètic solidari amb triple objectiu: social, ambiental i econòmic. La Fundació no és aliena als problemes actuals que pateixen algunes famílies de la nostra ciutat, així com tampoc de la necessitat de desenvolupar polítiques orientades a la sostenibilitat ambiental, per aquest motiu creiem que el Banc de l’energia és una bona iniciativa que volem donar a conèixer.
 
Aquesta adhesió suposa un pas mes a Sabadell, una de les poques ciutats de Catalunya que compta també amb el suport de l'Ajuntament amb l’objectiu de promoure l’estalvi energètic, sensibilitzar, lluitar contra la pobresa energètica i contra el canvi climàtic.
 
Amb la signatura d’aquest acord la Fundació es compromet a informar i difondre el programa entre els seus membres i associats. Si algú està interessat i vol tenir més informació pot contactar amb secretaria o escriure directament a sabadell@bancdenergia.org

A partir del proper dia 9 de desembre s’inaugurarà la campanya  #AmbEnergiaPuc a la plaça del Mercat Central amb carrer Jovellanos de Sabadell, una activitat que convida a sabadellencs i sabadellenques a participar en aquest espai i construir un "mur de bones energies".
 

Últimes Notícies

Comparteix