Notícies :: 9a edició Beca d'Història Miquel Carreras

Titular notícies

9a edició Beca d'Història Miquel Carreras

Dimecres 25 Gener 2017

Fins al 25 de març es pot fer la sol·licitud per a la nova edició de la Beca d'Història Local Miquel Carreras, que convoquen Ajuntament de Sabadell, Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 i Fundació Bosch i Cardellach. (Bases de la beca) (+ info)


S’ha obert el termini per a la presentació de projectes a la 9a convocatòria de la Beca d’Història Local Miquel Carreras. La beca la convoquen l’Ajuntament de Sabadell, la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 i la Fundació Bosch i Cardellach.
 
L’objecte de la beca és promoure la investigació de la història de Sabadell en els àmbits i períodes més desconeguts, per tal de millorar el coneixement sobre la ciutat, incentivar-ne la divulgació i ampliar la historiografia local.
 
La temàtica de la beca és la història de Sabadell en qualsevol dels seus períodes. La dotació de la beca és de 6.000€ i el termini per a la presentació de projectes finalitza el 25 de març de 2017.Últimes Notícies

Comparteix