Titular notícies

Divendres 4 Octubre 2019
El passat dijous 3 d'octubre va tenir lloc l'acte oficial d'inauguració del curs 2019-2020 de la Fundació Bosch i Cardellach. El Director, Sr. Josep Maria Benaul, presidí l'acte. Aprofità per donar de nou la benvinguda als nous membres que s'incorporen aquest curs. L'acte, comptà amb la ponència 2010-2019: la dècada que no vàrem preveure. Entre la memòria i la història, a càrrec del Sr. Joan B. Culla, Doctor en Història Contemporània i professor a la Universitat Autònoma de Barcelona.
Sessió organitzada en col·laboració amb Òmnium Cultural de Sabadell. 

Veure el text complert de la ponència








 

Dimecres 12 Juny 2019
La Fundació està treballant en un projecte per inventariar el patrimoni cultural immaterial del Vallès.



En vols saber més? (+ info)

Divendres 24 Maig 2019
Nova edició dels Cafès científics a Sabadell. Com sempre, les sessions dels Cafès Científics se celebren un dimarts al mes, a les 7 de la tarda, a la Unió Excursionista de Sabadell (c/ De la Salut 14-16 Sabadell). Les xerrades són gratuïtes i l’aforament és limitat.

Dimecres 8 Maig 2019

La Fundació Bosch i Cardellach, per mitjà del Consell de Numeraris i del Ple de Membres, ha acordat per majoria manifesta el següent*:
 

Dimecres 24 Abril 2019
Ja a la venda el llibre recull de ponències del V Curs d'Història del Vallès, titulat El Vallès: de l'Edat Mitjana a la Moderna. El podeu trobar a la seu de la Fundació. El seu preu és de 16€. 

Feed RSS de notícies