Titular notícies

Divendres 18 Juny 2021
Les guanyadores del primer premi de la 20ena edició del Premi Montserrat Miró i Marimon als treballs de recerca de batxillerat han estat Isabel Porta i Meritxell Torra pel treball: L'habilitat musical: desenvolupament, factors influents i mesurament, de l'Institut Pau Vila. 
(Veure els resums dels treballs)
 

Divendres 22 Gener 2021
Es publiquen les bases de la nova edició del Premi Montserrat Miró i Marimon als treballs de recerca de Batxillerat.

Veure les bases
(+ info)

Divendres 18 Desembre 2020
La Fundació us desitja bones festes i una feliç entrada a l'any 2021.
L'entitat romandrà tancada del 22 al 25 de desembre. Tornem amb l'horari habitual el 28 de desembre, excepte festius de l'1 i 6 de gener.



 

Dimecres 17 Juny 2020
La guanyadora del primer premi de la 19ena edició del Premi Montserrat Miró i Marimon als treballs de recerca de batxillerat ha estat Paula Torrico pel treball: L'art d'escriure un llibre, Superbia, de l'INS Sabadell. 

(Veure els resums dels treballs)
 

Dimecres 15 Abril 2020
Ja a la venda la publicació L’economia de guerra a Sabadell, 1936-1939, el tercer llibre d’una sèrie de cinc, en els que s'analitza el decurs de la Guerra Civil espanyola a Sabadell i el paper que van tenir els sabadellencs en aquest conflicte. El conjunt d’aquesta obra és resultat de la culminació del pacient treball de cerca de l’historiador i membre de la Fundació Esteve Deu Baigual.

Feed RSS de notícies