Titols i resum a tot arreu

Què és l'ecumenisme?

Aquest mes de març, la Secció d'Història i Arqueologia i el Moviment Ecumènic de Sabadell organitzen conjuntament un cicle de conferències titulat Ecumenisme. Cap a la unitat dels cristians? La primera sessió tindrà lloc el dimarts 17 de març a les 7 de la tarda i anirà a càrrec de P. Hèctor Vall. 

El P. Hèctor Vall presentarà la conferència Què és l'ecumenisme? Segons el ponent, “l’ecumènic és un dels moviments espirituals més importants del segle XX i suposa el replantejament d'antigues postures eclesials i dogmàtiques aparentment inamovibles. De fet, l'horitzó ecumènic ha ampliat considerablement les possibilitats d'entesa entre les diverses esglésies. D'aquí les reticències d'alguns i les esperances d'uns altres.”
 

P. Hèctor Vall. Professor d’Eclesiologia i Ecumenisme a l’Institut de Teologia fonamental, Centre Borja, Sant Cugat; professor col·laborador de l’Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona, ISCREB; professor ordinari i rector del Pontifici Institut Oriental, Roma (1999-2008) i professor invitat a la Pontifícia Universitat Gregoriana, Roma (1988-2008); llicenciat en Teologia Ecumènica per l’Institut Superior d’Estudis Ecumènics, ISEO, Paris, 1970 i doctorat a la Facultat de Teologia de Paris (1973). Autor de nombrosos llibres, articles i conferències.

 


Veure invitació

Organitza la Secció d'Història i Arqueologia i el Moviment Ecumènic de Sabadell.
 

Comparteix

Activitats previstes