Si no visualitza bé aquest correu, faci click aquí

Núm. 149 - Febrer 2021

Destaquem

Finalistes al Digital Wine Contest!

El vídeo "El conreu de la vinya a la Vall d'Horta" de l'Immaterial Vallès és finalista al Digital Wine Contest a la categoria de millor vídeo sobre vi català i cultura vitivinícola! Encara pots votar per ajudar-nos a guanyar. Tens temps fins el 15 de febrer (màxim 1 cop al dia). (Enllaç de votació) 

Centres d’estudi, universitats i innovació

Us compartim la notícia escrita per Oriol Vicente, Coordinador de la CORE en Patrimoni Cultural de la UAB i Director del Centre d'Estudis de Castellar del Vallès - Arxiu d'Història sobre els centres d'estudis i la seva relació amb la Universitat. Surt citada la Fundació Bosch i Cardellach amb dos dels seus projectes més rellevants, l'Immaterial Vallès i el Curs d'Història del Vallès. Podeu llegir la notícia sencera fent clic aquí. 
 

Activitats

15 de febrer, a les 7

Conferència Quines religions es practiquen, a Sabadell?, a càrrec d'Oriol S. López. Acte inclòs dins del cicle La pràctica religiosa a Sabadell, avui. Organitza la Secció d'Història i Arqueologia de la Fundació i el Moviment Ecumènic de Sabadell (Diàleg intercristià), amb el suport de l'Ajuntament de Sabadell i del Centre Ecumènic de Catalunya. L'acte tindrà format virtual. Es podrà seguir en directe a través d'aquest enllaçVeure invitació  (+ info)
 

18 de febrer, a les 7

Conferència L’estat de la ciutat arran la COVID 19, a càrrec d'Eva Abellan Costa, Síndica de Greuges de Sabadell i Presidenta del Fòrum de Síndics i Síndiques, Defensors i Defensores Locals de Catalunya. Organitza la Secció de Persones i Comunitat. L'acte tindrà format virtual. Es podrà seguir en directe a través d'aquest enllaç. Veure invitació (Properament més informació)
 

22 de febrer, a les 7

Conferència Com és l’ecumenisme, avui, a Sabadell?, a càrrec d'Antoni Ibáñez. Acte inclòs dins del cicle La pràctica religiosa a Sabadell, avui. Organitza la Secció d'Història i Arqueologia de la Fundació i el Moviment Ecumènic de Sabadell (Diàleg intercristià), amb el suport de l'Ajuntament de Sabadell i del Centre Ecumènic de Catalunya. L'acte tindrà format virtual. Es podrà seguir en directe a través d'aquest enllaçVeure invitació  (+ info)

 


Altres informacions

T'has perdut alguna de les conferències virtuals?

Recupera-les al nou arxiu de conferències i sessions acadèmiques. 
Les gravacions d'aquestes activitats s'aniran publicant periòdicament en aquesta pàgina web, per tal que qualsevol persona interessada les pugui recuperar.
 (Veure l'arxiu)
 

 

Segueix la Fundació a les xarxes socials...

...i estigues al dia de tot el que fem:

Twitter:
 @BoschCardellach Ja som més de 1.100!
Facebook: 
@FundacioBoschiCardellach

 


 
    
 
 
Carrer d'en Font, 1.  08201  Sabadell.  Tel: 937258564
Powered by Iwith.org