Normativa dels Fòrums

contacta amb nosaltres sabadelladebat@fbc.cat

 

El registre i utilització dels serveis de les comunitats Fundació Bosch i Cardellach ” Sabadell a Debat” suposen l’acceptació de les normes d’utilització següents:

1. Qualsevol persona pot esdevenir membre registrat de Fundació Bosch i Cardellach mijançant la complimentació del formulari de registre. En aquest formulari es demanen una sèrie de dades que s’utilitzaran seguint la nostra política de privacitat. Fundació Bosch i Cardellach es reserva el dret de donar de baixa qualsevol membre que a la sola discreció de Fundació Bosch i Cardellach no compleixi amb les normes d’utilització. D’altra banda, un membre pot, en qualsevol moment, donar-se de baixa o modificar les seves dades.
Fundació Bosch i Cardellach es reserva el dret d’enviar missatges als seus membres per informar-los d’actualitzacions en el web o altres aspectes, excepte que el membre ens notifiqui la seva negativa expressa a rebre els missatges.

2. La majoria dels serveis i informacions que es poden trobar a Fundació Bosch i Cardellach , així com els fòrums de debat, són de franc. Fundació Bosch i Cardellach no es fa responsable de la veracitat o actualització de les informacions, ni del contingut dels missatges que es puguin trobar en tots els apartats del seu web, ni es fa responsable de qualsevol tipus de perjudici derivat de l’ús o interpretació de la informació oferta per aquests serveis.
Fundació Bosch i Cardellach es reserva el dret d’administrar i moderar els fòrums de debat, retirant aquells missatges que no compleixen les més elementals normes d’educació, no tinguin a veure amb el tema de debat o tinguin contingut publicitari.
Els comentaris i opinions de cada usuari són propietat d’ell mateix, i Fundació Bosch i Cardellach no se’n fa responsable.

3. Usuari i clau d’accés: cada membre és responsable de mantenir la confidencialitat de la seva clau d’usuari i d’accés, i s’obliga a notificar immediatamet a Fundació Bosch i Cardellach qualsevol ús no autoritzat de la seva clau d’usuari i d’accés.

4. Fundació Bosch i Cardellach es reserva el dret de modificar o ampliar en qualsevol moment aquestes normes d’utilització. Tots els membres de Fundació Bosch i Cardellach , pel sol fet d’utilitzar els serveis reservats a membres, accepten les normes vigents en cada moment.

5. La direcció de la web no es responsabilitza del ús que en puguin fer els usuaris menors de 18 anys. Els continguts d’aquesta web no són exclusivament per adults, però cada usuari es reponsable de les seves aportacions. Com a mesura de seguretat, la informació sobre els membres de la web, tant sigui menors o majors d’edat, nomès esta visible per a usuaris registrats, protegint així la identitat dels usuaris.

RESPONSABILITATS
 1. Responsabilitat en l’ús del Web per part de l’usuari de Fundació Bosch i Cardellach
  L’Usuari és l’únic responsable de les infraccions en les que es pugui caure o dels perjudicis que pugui causar per la utilització del Web, quedant el titular del Web, els seus socis, empreses del grup, col.laboradors, empleats i representants, exonerats de qualsevol mena de responsabilitat que es pogués derivar per les accions de l’Usuari.
  L’Usuari és l’únic responsable davant qualsevol reclamació o acció legal, judicial o extrajudicial, iniciada per terceres persones contra el titular del Web basat en la incorrecta utilització per part de l’Usuari del Web. En el seu cas, l’Usuari assumirà les despeses i indemnitzacions que s’esdevinguin de possibles reclamacions o accions legals.

  2. Responsabilitat per el funcionament del Web.
  El titular del Web exclou tota responsabilitat derivada d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, fallides telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu del sistema electrònic, motivat per causes alienes al titular de la Web.
  Tanmateix, el titular del Web també exclou qualsevol responsabilitat derivada per retards o bloquejos en el funcionament operatiu d’aquest sistema electrònic motivat per deficiències o sobrecàrrega en les línies telefòniques o en Internet, així com dels mals causats per terceres persones per intromissions il.legítimes fora del control del titular del Web.
  El titular del Web està facultat per a suspendre temporalment, sense previ avís, l’accesibilitat al Web amb motiu d’operacions de manteniment, reparació, actualització o millora.

  3. Responsabilitat per links.
  Els enllaços o links continguts en el Web poden conduir a l’Usuari a altres Web gestionades per tercers.
  El titular del Web declina qualsevol responsabilitat respecte la informació inclosa fora del seu Web, ja que la funció dels links que apareixen és únicament la d’informar a l’Usuari sobre l’existència d’altres fonts d’informació sobre un tema en concret.
  El titular del Web queda exonerat de toda responsabilitat per el correcte funcionament d’aquests enllaços, del resultat obtingut a través d’aquest enllaços, de la veracitat i legalitat del contingut o informació a la que es pugui accedir, així como dels perjudicis que pogués patir l’Usuari en virtut de la informació continguda en la Web enllaçada.

PROTECCIÓ DE DADES
Els fitxers de Fundació Bosch i Cardellach estan registrats a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.
D’acord amb la llei orgànica 15/1999, 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades als fitxers de Fundació Bosch i Cardellach .
Podreu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel.lació i oposició mitjançant escrit a: Fundació Bosch i Cardellach , c/Indústria, 18 08202 Sabadell, o bé adreçant un mail a sabadelladebat@fbc.cat

 

 

Contactar

Contacta amb nosaltres per a temes relacionats amb el Projecte "Sabadell a debat"

Enviant
O BÉ

Entrar amb les teves credencials

or    

Has oblidat els teus detalls?