Inici

contacta amb nosaltres sabadelladebat@fbc.cat

El projecte ‘Sabadell a debat’ vol fomentar i contribuir al debat ciutadà per identificar i precisar millor quins són els reptes que la ciutat i la comarca té davant seu, així com les oportunitats de les quals disposem.

sabadelladebat

Sabadell i la seva comarca es troben en una cruïlla de camins. L’elecció del camí a prendre no pot ser producte de l’atzar sinó resultat d’un debat ciutadà el més ampli i generós possible. D’aquí que amb el projecte ‘Sabadell a debat’ la Fundació Bosch i Cardellach, com a institució acadèmica que és, es disposa a compartir la seva reflexió entorn els reptes i les oportunitats que Sabadell té davant seu amb totes aquelles persones i entitats sabadellenques que ens vulguin ajudar a fer aquesta reflexió.

 

documentfinal

Document aprovat pel plenari de la Fundació Bosch i Cardellach el 9 de febrer de 2015, culminació de la primera fase del projecte ‘Sabadell a debat’ que es va encetar el mes de setembre de 2014.​


Entra als àmbits d’actuació :

 

El projecte que promovem no és ni vol ser alternatiu ni substitutiu de res ni de ningú. Per això saludem i apostem per la intensificació del treball i dels debats que ens consta s’han fet, s’estan fent, o estan en vies d’endegar-se des dels més diversos estaments polítics, econòmics, socials i culturals de la ciutat. És amb els resultats i les conclusions d’aquests treballs i d’aquests debats més o menys amplis, més o menys sectorials que, per suma d’aportacions i d’esforços, contribuirem plegats a l’avenç de la ciutat i de la seva comarca en tots els ordres i sentits.

Amb aquest esperit i amb aquesta voluntat de compartir reflexions, idees i propostes hem posat en marxa aquest projecte alhora presencial i virtual, que s’estructura en dos eixos (socioeconomia i ciutadania), sis àmbits (….), i tres fases de treball (a. de debat intern entre els membres de la Fundació els mesos de setembre i octubre; b. de debat i contrast obert amb la ciutadania els mesos de novembre i desembre ; c. de conclusions el mes de gener).

 

Contactar

Contacta amb nosaltres per a temes relacionats amb el Projecte "Sabadell a debat"

Enviant
O BÉ

Entrar amb les teves credencials

or    

Has oblidat els teus detalls?