Titols i resum a tot arreu
El proper dimecres 12 de gener a les 7 de la tarda tindrà lloc la taula rodona El Parc Catalunya, una oportunitat de biodiversitat per naturalitzar la ciutat, a càrrec de Manel Larrosa, Gerard Codina i Tomàs de Castro. Segona sessió del cicle"El Parc Catalunya, naturalitzar la ciutat. Una reflexió després de 40 anys (1979-2021)" organitzat per la Secció de Territori i Espai Urbà de la Fundació i l'ADENC.
La Secció de Territori i Espai Urbà de la Fundació i l'ADENC organitzen el cicle El Parc Catalunya, naturalitzar la ciutat. Una reflexió després de 40 anys (1979-2021), que estarà format per dues sessions.
La segona sessió serà el dimecres 12 de gener a les 7 de la tarda, a la seu de la Fundació, i consistirà en una taula rodona amb el títol El Parc Catalunya, una oportunitat de biodiversitat per naturalitzar la ciutat. L'acte comptarà amb la participació de:  
 
  • Manel Larrosa, doctor arquitecte-urbanista i regidor d’urbanisme entre 1979-1987, ha participat en molts àmbits de planificació del territori del Vallès i de la Regió Metropolitana de Barcelona, és membre de Via Vallès, i soci d’Adenc i de la Fundació.
  • Gerard Codina, biòleg ambiental ADENC, Estudi Biodiversitat P.Catalunya. Forma part de l’equip tècnic de l’ADENC
  • Tomàs de Castro, arquitecte i Cap del Servei d’Urbanisme de l'Ajuntament de Sabadell, així com responsable del Pla Director de l’Espai Obert Urbà de Sabadell.

S'oferirà la retransmissió en directe d'aquestes sessions, a través del canal de Youtube de la Fundació, on podreu trobar posteriorment el vídeo en diferit.


(Veure invitació)Organitza la Secció de Territori i Espai Urbà de la Fundació Bosch i Cardellach
conjuntament amb:


Comparteix

Activitats previstes