Com ens posem d'acord per afrontar els reptes?

El tema conté 0 respostes, té 1 opinió , i s'ha actualitzat per última vegada el Profile photo of Moderador Moderador fa 9 anys, 4 mesos.

  • Autor
    Entrades
  • #238
    Profile photo of Moderador
    Moderador
    Participant

    El debat intern va concloure que un dels punts claus en aquest àmbit és la poca coordinació entre tots els agents implicats en la formació i el coneixement a Sabadell.

    Es va parlar de la manca una Taula de formació en la que hi participin Ajuntament, administració educativa, i institucions socioeconòmiques i culturals, que permeti establir un mapa de necessitats i d’oferta formativa en les diferents modalitats. També es troba a faltar més coordinació entre els estudis professionalitzadors (formació professional específica i artística) i l’àmbit econòmic i empresarial, cultural i els sectors emergents.

    Una proposta? La Creació del Consell Local de la Formació Professional amb tots els agents que s’hi ha d’implicar: Ajuntament, entitats empresarials i sindicals, UAB, entitats culturals, centres docents, etc. amb l’objectiu d’adequar l’oferta formativa a les necessitats socioeconòmiques de la ciutat i de crear un programa d’acompanyament, reforç i prevenció de l’abandonament.

    Què en penseu? Teniu propostes per millorar en aquest àmbit?

S'està mostrant 1 entrada (d'un total de 1)

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.

Contactar

Contacta amb nosaltres per a temes relacionats amb el Projecte "Sabadell a debat"

Enviant
O BÉ

Entrar amb les teves credencials

or    

Has oblidat els teus detalls?