Notícies :: Projectes :: Presentat el primer vídeo de l'Immaterial Vallès

Titular notícies

Presentat el primer vídeo de l'Immaterial Vallès

Dijous 21 Març 2019

Ja es pot veure el vídeo que acompanyarà la fitxa sobre els Pastorets de Sant Vicenç de la Creu Alta i de la Joventut de la Faràndula, inclosa a l'Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial del Vallès. 
 

El proppassat dimecres 20 de març es va presentar, en el marc d'una taula rodona, el vídeo que acompanyarà la fitxa de l'Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial del Vallès sobre Els Pastorets de Sant Vicenç de la Creu Alta i de la Joventut de la Faràndula de Sabadell. A l'acte hi van intervenir Jordi Cascales, president del Centre Parroquial de Sant Vicenç de la Creu Alta, Jaume Pont, autor del llibre El Centre Parroquial Sant Vicenç, motor de la Creu Alta, Salvador Peig, president de la Joventut de la Faràndula, Salvador Fité, investigador de teatre, Xavier Busquets, antropòleg i Josep Alavedra, coordinador de l'Immaterial Vallès. 


Aquest vídeo s'inclou dins del projecte de l'ImmaterialVallès que encapçala la Fundació Bosch i Cardellach des de fa uns anys (saber-ne més). Podeu consultar la pàgina web del projecte al següent enllaç

Coordina: 


Col·labora:Amb el suport de:
               


                     

Últimes Notícies

Comparteix