Notícies :: Projectes :: Presentació Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial del Vallès

Titular notícies

Presentació Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial del Vallès

Divendres 4 Maig 2018

Aquest passat dimecres 2 de maig es va presentar públicament el projecte d'Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial del Vallès, prèvia constitució del seu òrgan director, presidit per Maria Àngels Blasco, Directora General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural i Presidenta de l'IRMU.

Aquest passat dimecres 2 de maig es va constituir, a la Casa Duran, l'òrgan director del projecte de l'Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial del Vallès, format per Maria Àngels Blasco, Directora General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural i Presidenta de l'IRMU; Joan Josep Puigcorbé, diputat delegat de cultura de la Diputació de Barcelona; Miquel Samper, President del Consorci de Turisme del Vallès Occidental; David Ricart, President del Consell Comarcal del Vallès Oriental; Maria Carme Jiménez, Directora de l'Institut Ramon Muntaner; Carlos Sánchez, vicerector de Relacions Institucionals i Cultura de la UAB; Ramon Ten, director de la Fundació Bosch i Cardellach; Josep Alavedra, director executiu del projecte; Montserrat Chacón, regidora de cultura de l'Ajuntament de Sabadell i Maties Serracant, alcalde de Sabadell i president de la Fundació.

L'Immaterial Vallès ha de permetre identificar les manifestacions culturals vallesanes com a pas previ per assegurar-ne la salvaguarda, la recerca, la sensibilització i la transmissió d'aquest patrimoni cultural.

A continuació, es va fer la presentació pública del projecte en un acte que fou conduït per Raquel Garcia, presentadora de Ràdio Sabadell, i en el qual hi van intervenir Ramon Ten, Josep Alavedra, Maria Àngels Blasco, Joan Josep Puigcorbé i Maties Serracant. Durant l'acte, es va presentar en exclusiva el vídeo promocional del projecte, que ja es pot trobar a la seva pàgina web i a les seves xarxes. Com a cloenda, Anaïs Falcó i un segon membre de Corrandes, van oferir una breu actuació. En finalitzar l'acte, els assistents van poder gaudir d'una visita per l'edifici de la Casa Duran, guiats per representants del Museu i de l'Arxiu Històric de la ciutat. 


Amb el suport de:Últimes Notícies

Comparteix