Titular notícies

Conclusions de la Comissió Tècnica de Mobilitat

Dimecres 28 Juny 2017

DOCUMENT DE CONCLUSIONS DE LA COMISSIÓ TÈCNICA DE MOBILITAT.
SECCIÓ DE TERRITORI I ESPAI URBÀ. FUNDACIÓ BOSCH I CARDELLACH.

Introducció

Des del mes de febrer i fins a finals del mes d’abril, s’ha vingut reunint a la Fundació Bosch i Cardellach la COMISSIÓ TÈCNICA DE MOBILITAT (CTM) impulsada per la secció de Territori i Espai Urbà i que ha comptat amb la participació de membres de la secció d’Economia i Ciències Socials. L’objectiu d’aquesta Comissió ha estat l’analitzar i aportar coneixement amb la voluntat de sumar esforços i suggerir propostes que poden ser d’utilitat en el procés de presa de decisions que l’Ajuntament de Sabadell ha de fer respecte al tema treballat.

Resultat d’aquest treball, tot i la manca de dades i indefinicions amb les quals la Comissió s’ha trobat quant a decisions susceptibles de tenir un fort impacte (pàrquings de la plaça del Dr. Robert, de la plaça Major i del Vapor Turull i, en el seu cas, vies d’accés a aquests o a d’altres pàrquings), és aquest document de Conclusions de la Comissió que segueix de data 24 d’abril de 2017 i que la Junta de la Fundació ha acordat aprovar.

Posteriorment, la Fundació ha tingut accés a dades socioeconòmiques que han estat facilitades per la Cambra de Comerç de Sabadell. Atès, però, que la CTM havia finalitzat els seus treballs i elaborat el document de Conclusions, la Junta de la Fundació ha decidit incorporar a l’esmentat document l’informe que la Secció d’Economia i de Ciències Socials ha treballat durant el mes de maig. Val a dir que es tracta d’un informe que ha estat treballat a partir de l’extracte de les dades i conclusions de l'estudi fet per la Cambra de Comerç de Sabadell.




Conclusions de la comissió tècnica de mobilitat







 

El pes socioeconòmic del centre de Sabadell i els possibles efectes d'implantar mesures que afecten la mobilitat i accessibilitat 







 

Últimes Notícies