Fundació Bosch i Cardellach :: Notícies

Titular notícies

Divendres 24 Maig 2019
Nova edició dels Cafès científics a Sabadell. Com sempre, les sessions dels Cafès Científics se celebren un dimarts al mes, a les 7 de la tarda, a la Unió Excursionista de Sabadell (c/ De la Salut 14-16 Sabadell). Les xerrades són gratuïtes i l’aforament és limitat.

Dimecres 8 Maig 2019

La Fundació Bosch i Cardellach, per mitjà del Consell de Numeraris i del Ple de Membres, ha acordat per majoria manifesta el següent*:
 

Dimecres 24 Abril 2019
Ja a la venda el llibre recull de ponències del V Curs d'Història del Vallès, titulat El Vallès: de l'Edat Mitjana a la Moderna. El podeu trobar a la seu de la Fundació. El seu preu és de 16€. 

Dimarts 9 Abril 2019
La Fundació Bosch i Cardellach ha participat, un any més, a l'edició del RECERCAT. Jornada de Cultura i Recerca Local dels Territoris de Parla Catalana, organitzat per l’Institut Ramon Muntaner, i que es realitza anualment en el marc dels actes de la capital de la cultura catalana.

Dilluns 4 Març 2019
La Fundació Bosch i Cardellach i el projecte Immaterial Vallès han participat als actes de la Festa Major d'Hivern de Santa Perpètua de Mogoda organitzats pel Centre d'Estudis de la localitat, el CREM. 

Feed RSS de notícies

Comparteix