Titular notícies

Dimarts 19 Octubre 2021
Recentment ha sortit una nova publicació, titulada La repressió del "Tribunal de Orden Público" a Sabadell, feta en col·laboració entre la Fundació Bosch i Cardellach i CCOO Vallès Occidental - Catalunya Central, amb el suport de la Diputació de Barcelona. 

Aquesta publicació és fruit d'un estudi i recerca sobre la repressió del TOP a Sabadell. En concret, el treball s'ha basat en el buidatge de les 142 sentències corresponents a persones de Sabadell jutjades pel TOP. L'objectiu de l'opuscle és impulsar el reconeixement de les persones represaliades pel TOP de manera que es doni a conèixer què comportava la lluita que es feia a Sabadell contra el franquisme. 


    



Amb el suport de:

 

Divendres 18 Juny 2021
Les guanyadores del primer premi de la 20ena edició del Premi Montserrat Miró i Marimon als treballs de recerca de batxillerat han estat Isabel Porta i Meritxell Torra pel treball: L'habilitat musical: desenvolupament, factors influents i mesurament, de l'Institut Pau Vila. 
(Veure els resums dels treballs)
 

Divendres 22 Gener 2021
Es publiquen les bases de la nova edició del Premi Montserrat Miró i Marimon als treballs de recerca de Batxillerat.

Veure les bases
(+ info)

Divendres 18 Desembre 2020
La Fundació us desitja bones festes i una feliç entrada a l'any 2021.
L'entitat romandrà tancada del 22 al 25 de desembre. Tornem amb l'horari habitual el 28 de desembre, excepte festius de l'1 i 6 de gener.



 

Dimecres 17 Juny 2020
La guanyadora del primer premi de la 19ena edició del Premi Montserrat Miró i Marimon als treballs de recerca de batxillerat ha estat Paula Torrico pel treball: L'art d'escriure un llibre, Superbia, de l'INS Sabadell. 

(Veure els resums dels treballs)
 

Feed RSS de notícies