Titular notícies

Divendres 24 Maig 2019
Nova edició dels Cafès científics a Sabadell. Com sempre, les sessions dels Cafès Científics se celebren un dimarts al mes, a les 7 de la tarda, a la Unió Excursionista de Sabadell (c/ De la Salut 14-16 Sabadell). Les xerrades són gratuïtes i l’aforament és limitat.

Dimecres 8 Maig 2019

La Fundació Bosch i Cardellach, per mitjà del Consell de Numeraris i del Ple de Membres, ha acordat per majoria manifesta el següent*:
 

Dimecres 24 Abril 2019
Ja a la venda el llibre recull de ponències del V Curs d'Història del Vallès, titulat El Vallès: de l'Edat Mitjana a la Moderna. El podeu trobar a la seu de la Fundació. El seu preu és de 16€. 

Dimarts 9 Abril 2019
La Fundació Bosch i Cardellach ha participat, un any més, a l'edició del RECERCAT. Jornada de Cultura i Recerca Local dels Territoris de Parla Catalana, organitzat per l’Institut Ramon Muntaner, i que es realitza anualment en el marc dels actes de la capital de la cultura catalana.

Dilluns 4 Març 2019
La Fundació Bosch i Cardellach i el projecte Immaterial Vallès han participat als actes de la Festa Major d'Hivern de Santa Perpètua de Mogoda organitzats pel Centre d'Estudis de la localitat, el CREM. 

Feed RSS de notícies