artlletres, ciencia, economia, general, historia - Març de 2017

Març de 2017

artlletres, ciencia, economia, general, historia Calendari
Dimarts, 7 de Març
Hora: 19:00 - 20:00
Resum: Enric Gomà. El català doblat, espantat i mudat.
Descripció: El proper dimarts 7 de mar&ccedil;, l&#39;escriptor i divulgador ling&uuml;&iacute;stic Enric Gom&agrave;, ens oferir&agrave; la xerrada&nbsp;&nbsp;<strong><em>El catal&agrave; doblat, espantat i mudat. Llengua i correcci&oacute; pol&iacute;tica.</em></strong> Organitza la Secci&oacute; d&#39;Arts i Lletres.

&nbsp;
Dijous, 16 de Març
Hora: 19:00 - 20:00
Resum: La Primera Guerra Mundial a la premsa local de Sabadell
Descripció: <div style='text-align: justify;'>El proper dijous 16 de mar&ccedil;, els historiadors Gen&iacute;s Rib&eacute; i Josep Alavedra, ens presentaran el projecte que han realitzat titulat&nbsp;<strong>La Primera Guerra Mundial (1914-1918) a la premsa local de la ciutat de Sabadell: aliad&ograve;fils, german&ograve;fils i pacifistes</strong>.&nbsp;En col&middot;laboraci&oacute; amb l&rsquo;Arxiu Hist&ograve;ric de Sabadell i amb el suport de l&rsquo;Institut Ramon Muntaner.</div>
Dimarts, 21 de Març
Hora: 19:30 - 20:30
Lloc: Seu de la Fundació
Resum: Didàctica musical: Música i literatura a l’Edat Mitjana
Descripció: <div style='text-align: justify;'>Joventuts Musicals de Sabadell presenten la sisena&nbsp;Did&agrave;ctica Musical del curs 2016-2017. <b>M&uacute;sica i literatura a l&rsquo;Edat Mitjana</b>,&nbsp;a&nbsp;c&agrave;rrec Dr. Sadurn&iacute; Mart&iacute;, professor de literatura medieval.&nbsp;Organitza&nbsp;Joventuts Musicals de Sabadell conjuntament amb la Fundaci&oacute; Bosch i Cardellach.</div>
Dijous, 30 de Març
Hora: 19:00 - 20:00
Lloc: c/Indústria 18, Sabadell
Resum: Converses amb Llum
Descripció: El proper dijous 30 de mar&ccedil; tindr&agrave; lloc l&#39;acte titulat <strong>Conserveses amb Llum. <i>Trobada - conversa sobre Llum de la Selva. </i></strong>Dins la&nbsp;Setmana de coneixement i acci&oacute; comunit&agrave;ria sobre Llum de la Selva i el Jard&iacute; de l&#39;Amistat. Organitza la Secci&oacute; d&#39;Hist&ograve;ria i Arqueologia i la Secci&oacute; de Territori i Urbanisme i els Amics del Jard&iacute; de l&#39;Amistat.
Divendres, 31 de Març
Hora: 19:00 - 20:00
Lloc: Seu de la Fundació
Resum: Els vitralls retrobats
Descripció: <div style='text-align: justify;'>Hem inaugurat<strong> Els vitralls retrobats. La restauraci&oacute; del vitrall modernista i noucentista</strong>.&nbsp;L&rsquo;exposici&oacute; es podr&agrave; visitar fins al mar&ccedil; del 2017 en horari de dilluns a dijous de 17 a 20h i divendres d&rsquo;11 a 13h. Organitza la Fundaci&oacute; Bosch i Cardellach amb la col&middot;laboraci&oacute; especial de l&#39;Art del Vitrall i amb el suport de la Fundaci&oacute; Antiga Caixa Sabadell 1859.

&nbsp;</div>

Gràcies a PHP iCalendar