Titols i resum a tot arreu
El proper dilluns 15 de febrer a les 7 de la tarda, tindrà lloc la conferència Quines religions es practiquen a Sabadell? a càrrec d'Oriol S. López, sociòleg (UB) i investigador per l'ISOR de la UAB. Aquesta conferència està inclosa al cicle de conferències sobre La pràctica religiosa a Sabadell, avui. L'acte es podrà seguir en directe a través d'aquest enllaç. (Cal posar el nom dins el requadre i fer clic a "Iniciar").
El proper dilluns 15 de febrer tindrà lloc la primera sessió del cicle de conferències La pràctica religiosa a Sabadell, avui, organitzat pel Moviment Ecumènic de Sabadell (Diàleg intercristià) i la Fundació Bosch i Cardellach, amb el suport de l'Ajuntament de Sabadell i del Centre Ecumènic de Catalunya.

La primera conferència portarà per títol Quines religions es practiquen a Sabadell? i anirà a càrrec d'Oriol S. López, sociòleg.
La societat catalana en general, ha viscut d’una manera accelerada el pas de formar part d’un estat confessional a una societat plural. Aquesta pluralitat en termes religiosos és ben present a Sabadell. Com és la realitat religiosa a Sabadell? Quines confessions hi tenen presència? Com és la seva pràctica religiosa?

 
Oriol S. López.
Graduat en Sociologia a la Universitat de Barcelona i màster en Sociologia: Transformacions socials i innovació a la Universitat de Barcelona. Membre del Grup ISOR (Investigacions en Sociologia de la religió) de la Universitat Autònoma de Barcelona i investigador del projecte del Mapa Religiós de Catalunya per la DGAR (Direcció General d’Afers Religiosos).




L'acte tindrà format virtual es podrà seguir en directe a través d'aquest enllaç. (Cal posar el nom dins el requadre i fer clic a "Iniciar").


(Veure invitació)


Organitza:
Secció d'Història i Arqueologia de la Fundació Bosch i Cardellach i Moviment Ecumènic de Sabadell (Diàleg intercristià).

Amb el suport de:
Ajuntament de Sabadell i Centre Ecumènic de Catalunya. 

Comparteix

Activitats previstes