Titols i resum a tot arreu
Joventuts Musicals de Sabadell presenten la primera Didàctica Musical del curs 2019-2020, que tindrà lloc el dimarts 15 d'octubre a 2/4 de 8 del vespre. Organitza Joventuts Musicals de Sabadell conjuntament amb la Fundació Bosch i Cardellach.
 
 
Barcelona 1714 és una pel·lícula plena de personatges i trames que s'entrecreuen. La música de Gerard Pastor va ser creada a partir de leitmotivs per a cada un dels personatges i plena de referències musicals que ens poden donar informació addicional. El compositor ens mostrarà el perquè de cada un dels motius musicals va associat als personatges i com s'han creat melodies i passatges a partir d'aquests. 


Sessió a càrrec de Gerard Pastor, pianista, director d'orquestra i compositor català.

Gerard Pastor (Barcelona, 1984). Es va formar a l'Escola Superior de Música de Catalunya. Va ser director musical de la Banda de Música de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès, del qual es va acomiadar el juny del 2016 amb el concert «Un castell de conte». Des del 2015 dirigeix el Furius Music Orchestra, especialitzada en bandes sonores per a pel·lícules. Va fer la banda sonora de la pel·lícula Sonata per a violoncel d'Anna Bofarull. Per a la mateixa guionista va compondre la banda sonora de Barcelona 1714.​






(Veure invitació)

Organitza: Joventuts Musicals de Sabadell i Fundació Bosch i Cardellach

 

Comparteix

Activitats previstes