Titols i resum a tot arreu
El dimecres 25 de setembre, a les 7 de la tarda, a la Seu de la Fundació, tindrà lloc l'acte de cloenda de l'exposició Aureli Capmany. La dansa i l’Esbart Català de Dansaires (+ info), que consistirà en la conferència Aureli Capmany: l'home de les mil feines, a càrrec de la comissària de l'exposició, Montserrat Garrich. 

 
Montserrat Garrich.
Llicenciada en Filologia Catalana, Diplomada en Biblioteconomia i Documentació i té el Postgrau en Gestió i animació de la cultura popular.  Després de treballar en diverses escoles ensenyant llengua i literatura catalana i castellana, treballa  des de 1984 fins a l’actualitat a les biblioteques i arxius de la Universitat de Barcelona. Ha estat col·laboradora i bibliotecària de l’antic Museu Tèxtil i de la Indumentària de Barcelona i s’ha preocupat especialment per la relació entre el vestit i el ball i per la il·lustració de moda. 

Relacionada amb la dansa tradicional i popular des de 1977, ha impartit nombrosos cursos de dansa catalana, de balls d’envelat i de danses de cort a escoles de ball, escoles d’estiu per mestres, entitats, centres cívics, instituts de batxillerat, campus de cultura popular: Dansàneu, FestCat, esbarts dansaires, Aula de música tradicional i popular, Aula de dansa tradicional, associacions, Undarius, Escola d’Estiu Joan Amades, etc.

Ha realitzat i participat en diverses exposicions sobre instruments musicals, festes i dansa, ha estat component de l’Equip Atles de Dansa Tradicional Catalana. i membre dels consells de redacció de revistes espcialitzades en cultura popular. Coordina les activitats de la programació MercèDansa de les Festes de la Mercè de Barcelona. Des de 1981 forma part de l’associació barcelonina Esbart Català de Dansaires.

Comparteix

Activitats previstes