Titols i resum a tot arreu
El proper dimecres 7 de novembre a les 7 de la tarda, ponència inaugural del curs 2018-2019 de la Fundació, a càrrec de la Sra. Caterina Biscari, Directora del Sincrotró ALBA. 

La conferència, amb el títol La luz de ALBA al servicio de la sociedad, tindrà lloc a l'Auditori 1 de l'Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 (c. d'en Font, 25). 



Caterina Biscari

La Dra. Caterina Biscari, nascuda a Itàlia, 1957, és una física experimental que ha desenvolupat la seva carrera científica en l'àmbit dels acceleradors de partícules, treballant en el passat als Laboratori Nazionali di Frascati de l'INFN a Roma o al CERN de Ginebra. Des del 2012 és directora del Sincrotró ALBA, la infraestructura científica de producció de llum del sincrotró, on ha gestionat des de l'inici i la consolidació de l'operació i el desenvolupament del projecte com una gran instalació d'investigació multidisciplinària amb projecció internacional. EPS Fellow i membre de diversos comitès assessors internacionals, entre els que es troba el Comitè de Política Científica del CERN. 
 

Comparteix

Activitats previstes