Titols i resum a tot arreu
El proper dijous 13 de juliol tindrà lloc la 2a sessió de la sisena edició del cicle La ciència vista en pantalla. "Criptografia".  Projecció de la pel·lícula The imitation game (Descifrando enigma) , i tertúlia posterior a la terrassa. Introducció, debat i tertúlia a càrrec de de Juan Jesús Donaire, professor del Departament de Matemàtiques de la UAB. Organitza la Secció de Ciència i Tecnologia.


 
El tema de la primera sessió del cicle de cinema i ciència és la criptografia i els codis matemàtics, en aquest cas, aplicats a la informàtica. 

L'activitat començarà amb una introducció a càrrec del Sr. Juan Jesús Donaire, posteriorment es projectarà la pel·lícula The imitation game i a les 9 del vespre tindrà lloc a la terrassa la tertúlia i debat. Atès el format de l'acte es prega confirmar assistència.


 

The imitacion game (Descifrando enigma)


SINOPSI: 
Biopic sobre el matemàtic britànic Alan Turing, famós per haver desxifrat els codis secrets nazis continguts en la màquina Enigma, la qual cosa va determinar l'esdevenir de la II Guerra Mundial (1939-1945) en favor dels Aliats. Lluny de ser admirat com un heroi, Turing va ser acusat i jutjat per la seva condició d'homosexual en 1952.

Título original: The Imitation Game
Año: 2014
Duración: 114 min.
País: Reino Unido

 
 
 
 

 

Comparteix

Activitats previstes