Titols i resum a tot arreu

Presentació del llibre Miquel Crusafont i l'origen de l'home

El dimarts 22 d'octubre, a les 7 de la tarda, tindrà lloc la presentació del llibre Miquel Crusafont i l'origen de l'home (Barcelona, Editorial Comanegra, 2019) escrit per Miquel Crusafont Sabater. L'acte es farà al Saló Modernista de l'Espai Cultura (Fundació 1859 Caixa Sabadell) Entrada pels jardinets. 
La Fundació Bosch i Cardellach, juntament amb la Fundació Catalana per la Recerca, el Centre de Restauració i Interpretació Paleontològica (CRIP) de l'Ajuntament d'Hostalets de Pierola i l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont, ha col·laborat amb la publicació, a càrrec de l'editorial Comanegra, de la biografia de Miquel Crusafont i Pairó (1910-1983), qui, a més d'esser considerat el pare de la paleontologia catalana, fou un dels fundadors de la Fundació Bosch i Cardellach i director d'aquesta entitat entre els anys 1945 i 1957 (+ info)

El proper dimarts 22 d'octubre, a les 7 de la tarda, s'oferirà la presentació del llibre Miquel Crusafont i l'origen de l'home, escrit per Miquel Crusafont Sabater. Presidirà l'acte Carles de la Rosa, regidor de cultura de l'Ajuntament de Sabadell, i hi intervindran l'autor del llibre, Miquel Crusafont Sabater i el director de l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont, David Alba. L'acte comptarà també amb la participació de representants de les entitats a les quals va estar vinculat el Dr. Miquel Crusafont i Pairó; com Joan B. Casas, President de la Fundació 1859 Caixa de Sabadell; Josep M. Manyosa, President de la UES; Blai Costa, en representació del Gremi de Fabricants; Josep M. Benaul, Director de la Fundació Bosch i Cardellach; i un regidor de l'Ajuntament dels Hostalets de Pierola. 

L'acte tindrà lloc al Saló Modernista de l'Espai Cultura (Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859). L'entrada s'efectuarà pels jardinets. 
Col·laboren:
Ajuntament de Sabadell
Ajuntament dels Hostalets de Pierola
Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859
Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont
Gremi de Fabricants de Sabadell
Unió Excursionista de Sabadell

 

Comparteix

Activitats previstes