Titols i resum a tot arreu
El proper dijous 9 de maig tindrà lloc el lliurament de premis i diplomes als participants del concurs Fem més Matemàtiques a Sabadell (7a edició). Acte organitzat per la Fundació en col·laboració amb ABEAM i l'Agrupació Astronòmica de Sabadell amb el suport de l'Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya, delegació del Vallès i de Codelearn S.L. 
 
Fem Matemàtiques a Sabadell s’organitza en col·laboració amb l’ABEAM (Associació de Barcelona per a l’Estudi i l’Aprenentatge de les Matemàtiques) membre de FEMCAT (Federació d'Entitats per a l'Ensenyament de les Matemàtiques de Catalunya). L’ABEAM és responsable de FEM MATEMÀTIQUES, activitat que té la finalitat de contribuir a desenvolupar la competència matemàtica i que s’organitza en forma de concurs adreçat a nois i noies de sisè curs de primària i de primer i segon d’ESO de Catalunya, a l’àmbit de Catalunya.

Fem Més Matemàtiques a Sabadell 2019 es durà a terme el proper 9 de maig, en una jornada de proves al Parc Catalunya i a l'Observatori Astronòmic, amb la participació de 52 alumnes dels següents centres: IES Joan Oliver - Centre d’Estudis Ramar 2 - Escola Pia – IES Pau Vila - Escola Santa Clara - IES Salas i Xandrí (Sant Quirze del Vallès)

El mateix dia 9 de maig, a les 6 de la tarda, tindrà lloc l'entrega de premis i lliurament de certificats als participants, juntament amb la conferència 50 anys de l'arribada de l'home a la Lluna, a càrrec d'Albert Morral, director científic de l’Observatori de l’Agrupació Astronòmica de Sabadell.

Més informació

         

(Veure fulletó)




En col·laboració amb:



Amb el suport de:




                                                                                                                                                              
 

Comparteix

Activitats previstes