Titols i resum a tot arreu

Debats '9 compromisos per Sabadell'. Sessió 3: Projecte social, cultural, esportiu i de coneixement

Eleccions municipals 26 de maig del 2019. Debats 9 compromisos per Sabadell. La tercera sessió tindrà lloc el dimecres 24 d'abril, a les 7 de la tarda, a la Seu de la Fundació.
Des de la societat civil de Sabadell tenim la voluntat de compartir la nostra visió sobre quin creiem que ha de ser el futur de la nostra ciutat. Estem compromesos amb Sabadell.
 
Des d’aquest esperit, organitzem el cicle DEBATS 9 compromisos per Sabadell, amb motiu de les properes eleccions municipals del 26 de maig. L’objectiu que ens mou és aportar la nostra visió sobre diverses problemàtiques i proposar diferents solucions. En definitiva, com entitats compromeses amb la nostra ciutat, volem ser partícips, -conjuntament amb els representants polítics-, de la seva construcció i volem reforçar una etapa que es fonamenti en l’acord entre càrrecs electes i ciutadania.
 
 Amb el títol general de 9 compromisos per Sabadell, s’organitzaran 3 sessions de debats temàtics protagonitzades per les entitats:
 
  • Sessió 1: Model territorial. Dimecres 3 d’abril. Modera: Jordi de Arriba, director del diari digital iSabadell.  (Veure invitació)
  • Sessió 2: Projecte econòmic i productiu. Dimarts 9 d’abril. Modera: Miquel Ángel Luque, cap de redacció del Diari de Sabadell. (Veure invitació)
  • Sessió 3: Projecte social, cultural, esportiu i de coneixement. Dimecres 24 d’abril. Modera: Josep Ache. director de eldiadesabadell.cat. Intervindran: El Rebost Solidari de Sabadell, l’Associació Juvenil Esquitx, Creu Roja Sabadell, Òmnium Cultural i la Fundació Bosch i Cardellach, entre d’altres. (Veure invitació)
 
Les 3 sessions es faran a la Seu de la Fundació Bosch i Cardellach a les 7 de la tarda.
 
I una última sessió on seran convidats els caps de llista dels grups municipals presents a l’Ajuntament actual i que es presenten a les eleccions del 26 de maig.
 
  • Sessió 4: Sessió final. Taula amb els caps de llista dels partits representats actualment a l'Ajuntament de Sabadell. El debat es focalitzarà en 9 preguntes concretes dirigides als caps de llista sobre diferents temàtiques tractades en les sessions anteriors. Dijous 9 de maig a les 7 de la tarda, a la Seu de la Fundació 1859 Caixa Sabadell. Modera: Marc Basté
 Aquests debats oberts són impulsats per institucions i entitats de la ciutat i hi participen persones expertes en les diverses temàtiques:
 
Fundació Bosch i Cardellach, Gremi de Fabricants, Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell, CIESC, PIMEC, Centre Metal·lúrgic, Comerç Centre, Consorci Sanitari Parc Taulí, Fundació 1859 Caixa Sabadell, ESDi, UAB, Fundació per la Indústria, Càritas, Creu Roja, Rebost Solidari, Actua Vallès, CCOO, UGT, Xarxa Onion, Cooperativa Agrària del Vallès, Gremi de Fusters, Gremi d’Instal·ladors, Gremi de Reparació de tallers d’automòbils, ACTA, Gremi de Constructors, Gremi de Químics, Col·legi d’Enginyers, Col·legi d’Arquitectes, Federació d’Associacions Veïnals, Via Vallès, CIPO, Col·legi d’Agents Comercials, Club Natació Sabadell, Panatlhon Club Sabadell, Esquitx, AVAN, Òmnium Cultural, Diari de Sabadell, i-Sabadell...
 


Per a més informació:
ciesc@ciesc.cat
93 745 09 44 (Elena Díaz – CIESC)

Comparteix

Activitats previstes