Titols i resum a tot arreu
Atenció: Nova data!
La Secció de Territori i Espai Urbà organitza el Fòrum Idees Sabadell. La segona sessió tindrà lloc el dijous 7 de març a les 7 de la tarda i anirà a càrrec de l'urbanista i membre de la Fundació, Manel Larrosa.
El Fòrum Idees Sabadell, que neix amb l'objectiu d'exposar, debatre i divulgar projectes urbans impulsats, especialment, per la societat civil i que tinguin un impacte en la transformació i model de ciutat. Tots els actes seran oberts al conjunt de la ciutadania. 

La segona sessió del Fòrum tindrà lloc el dijous 7 de març a les 7 de la tarda, i anirà a càrrec de Manel Larrosa, urbanista, i membre de la plataforma Sabadell 5000 i de la Fundació Bosch i Cardellach. Exposarà la proposta de desenvolupar un parc públic d'habitatge a la ciutat, especialment per a joves, amb ubicacions, tipologia, finançament,... i obrirà el debat sobre la problemàtica de l’accés a l’habitatge. 
 
Manel Larrosa Padró. Arquitecte. Fou regidor d'urbanisme a l'Ajuntament de Sabadell entre els anys 1979 i 1987. Actualment, és membre de Via Vallès, de l'Associació per a la Defensa i l'Estudi de la Natura (ADENC) i de la Campanya Contra el Quart Cinturó (CCQC)


Organitza la Secció de Territori i Espai Urbà. 

 

 

Comparteix

Activitats previstes